Hearthstone

Emlékeztető: ne felejtsétek el kiütni az ajándék Rastakhan pakkot!


Már csak egy napotok maradt szavazni az ingyen csomagért.

Akik ellátogattak a napokban valamelyik speciális Fireside Gatheringre, azok már megkezdhették a Rastakhan’s Rumble pakkok kibontását – persze csak akkor, ha korábban előrendeltek. Mindenki másnak azonban meg kell várnia a december 4-én, kedden esedékes hivatalos megjelenést – magukat a lapokat is ekkortól lehet majd használni

Addig is van feladat:

ha korábban még nem tettétek meg, akkor mindenképpen csapjatok le az ajándék Rastakhan pakkra, hiszen már csak egy napotok maradt erre!

A feladat szerencsére nem túl megerőltető: tényleg csak pár kattintás az egész. Mutatjuk, mit kell tenni!

Így szerezheted meg

Az egész folyamat fél percet sem vesz igénybe: íme a tennivalók lépésről lépésre.

1. Látogass el erre a weboldalra.

2. Ha nem vagy belépve, akkor a jobb felső sarokban lépj be a Blizzard fiókodba.

3. Görgess lejjebb és válassz egyet a 9 Troll csapat közül.

Teljesen mindegy, hogy melyik class-t és Troll bajnokot választod, az ajándék pakkot mindegyikért megkapod – egyszerű szimpátiaszavazásról van szó csupán. A szavazást itteni idő szerint kedden 19 órakor (a Rastakhan’s Rumble megjelenésével egy időben) zárják le. Magát az ingyen csomagot is ezt követően fogja mindenki megkapni.

A fentiekhez hozzátartozik, hogy nem ez az egyetlen ajándék, amire számíthattok az új kieg megjelenése kapcsán, hiszen azt már korábban elárulta a Blizzard, hogy az első bejelentkezéskor mindenki kapni fog egy ingyen Legendary-t (méghozzá az egyik Loát), a hozzá tartozó Spirit lapot két példányban, illetve 6 darab ajándék Rastakhan pakkot. Garantáltan lesz tehát bontogatnivaló mindenki számára!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva