Fortnite

Mióta divat a Guided Missile Trickshot?! – Ezeknél hajmeresztőbb lövéseket még nem láttunk


A közösség ismét bemutatta, csak a képzelőerő szab határt.

A Rocket Launcher és a Guided Missile már egy ideje leköti a közösség figyelmét, s kreatívabbnál kreatívabb megoldásokra ösztönzik a közösséget. Ám eddig szó sem volt komolyabb manőverekről, amikor a játékosok kihasználták a rakéták “meglovagolhatóságát”, simán csak ráugrottak a robbanólövedékre és a célpontig repültek vele.

A napokban viszont egy teljesen új őrület ütötte fel a fejét, ez pedig nem más a Guided Missile Trickshot. Nem annyira egyszerű mindez, mint az a manőver, amikor csak úgy ráhuppanunk a rakétára és élvezzük az utat. Már csak azért sem, mert egyedül képtelenek vagyunk tökéletesen magunk alá manőverezni a rakétákat. De természetesen, ahogy az lenni szokott, megjelentek azok a játékosok, akiket ez nem érdekel és Bouncer + Launch Pad kombinációval, vagy Shockwave Grenade-del repkednek a rakéták után, hogy aztán stílusosan zárják az adott kört, vagy szerezzék meg a hőn áhított eliminációt.

 

shockwave onto a self guided missile for game winner! from r/FortNiteBR

Egyértelműen a legőrültebb befejezés, amit valaha láttunk a Guided Missile rakétára rá Shockwave gránátozó játékos, aki egy 180 fokos fordulat után stílusosan kivégzi az utolsó játékost egy Heavy Sniperrel. Fogalmunk sincs, hogy hányszor próbálta ezt el előtte, de ez nem is számít. Jól látható, hogy mindezt a harc hevében tette egy éles mérkőzésen, az ellenfél ugyanis igencsak küzdött az életéért, egy pillanatra sem beszélhetünk megtervezett jelenetről.

 

launch pad to guided missile deagle trick shot game winner! from r/FortNiteBR

A Bouncer + Launch Pad kombó már egy fokkal nagyobb előretervezést igényel. Fel kell hozzá építeni ugyanis a tökéletes “kilövőállomást”. Ám ha ez megvan, a közösségi videóban kiválóan látszik, hogy igazán effektív tud lenni a manőver, ha valakinek biztos keze van. A videót készítő játékos sebészi pontossággal húzza rá a Hand Cannont az agresszívan támadó ellenfélre, ezzel az égből, egy rakétán lovagolva fejezi be a kört és nyeri meg a meccset a csapatának.

Mindig is mondtuk, hogy a Fortnite egy olyan játék, ami igazán értékeli a kreativitást. Ám ilyen jellegű “next level” akciókra még álmunkban sem gondoltunk volna.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva