Fortnite

Később jött, de nagyot szólt – A második hivatalos teaser egy közösségi skint ábrázolhat


Végül megérkezett a második teaser is, egy esetleges érdekes fordulattal!

Ahogy azt a tegnapi nap is írtuk, az Epic Games megcsúszott kicsit a hetedik szezon második hivatalos előzetesével, a kijelölt időpontban egy Save the World videót tettek közzé, amiben elmondták, mire számíthatnak a következő szezon során a PvE játékosok. Félreértés ne essék, ez a rövid videó is tele volt érdekes információval, valamint a Save the World játékosok is éppúgy megérdemlik a törődést, mint a Battle Royale játékosok, ám mivel a Fortnite közösségnek a túlnyomó többsége ingyenes felhasználó, így egy kicsit élét veszítette a 16:30-as bejelentés.

Érkezik a Frostnite – Így nézhet ki a havas pálya a következő szezonban!

Végül az este folyamán megérkezett az a teaser is, amire eredetileg vártunk, egy kép, ami valamilyen formában előrejelzi azt, hogy mire lehet számítani a Season 7 Battle Pass-ben. Az Epic ezúttal a képek rétegződésével és mélységével játszik, a második teaser ugyanis az első kép egy bizonyos pontjára fókuszál. A snowboardozó alakot most teljes életnagyságban láthatjuk, valamint valamilyen szinten a tematikáját is kivehetjük a sziluettből. Nagyon valószínű, hogy egy macskára hajazó, téli öltözéket viselő Outfit fog az ölünkbe hullani a Season 7 Battle Pass csomagjának részeként.

 

A háttérben jól látszik egy újabb hetedik szezon exkluzív karakter is, ismerve a mostani rendszert, megtippelnénk, hogy a zipline-on csúszó, SCAR-t (?) kezében tartó karakter lesz a harmadik teaser főszereplője. Snowboard tehát és zipline, ha nem a “hegyes” tematikát akarják nyomatékosítani ezzel a két közlekedésfajtával, akkor bizony érdekes szezon elé nézhetünk!

Reddit

Érdekesség, hogy az új “cicás” Outfit már egy ideje létezik, mint közösségi ötlet, így lehetséges, hogy az Epic Games ezúttal is a közösség vágyaira, terveire támaszkodott. Persze ilyenkor mindig változtatnak rajtuk kicsit (kivéve a Tender Defender esetében, az teljes egészében olyan lett, mint a tervezet), viszont ez esetben könnyen el tudjuk képzelni, hogy a fent látható ötlet volt az alapja a kettes teaser alakjának. A színek stimmelnek a téli vidékhez, valamint jól látható, hogy macskafülek és egy farok is tartozik majd az Outfithez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva