Counter Strike

Váratlan fejlemény, kNg lehet a MIBR ötödik játékosa


A brazil csapat alaposan felforgathatja az átigazolási piacot.

Reggel bombaként robbant az ESPN értesüléseire hivatkozó cikk, két embert is lecserél a MIBR. A brazil tulajdonban lévő csapat visszatér az eredeti koncepcióhoz és a kezdőcsapatba kizárólag brazil játékosokat szeretne látni.

Ennek fényében Stewie és tarik számára nem marad hely az ötösben.

Stewie a hírek szerint TACO-val cserél helyet, illetve a Liquidtől az együttes edzőjét is elcsábítják. Tarik pedig átigazolási listára kerül, a helyére még kiadó egy szék a MIBR kezdőjében.

Rengeteg név felmerülhetne a brazil mezőnyből, hiszen a feltörekvő fiatalok mellett ott van a korábbi csapattárs steel, vagy FNX, de simán említhetnénk HEN1-t és LUCAS1-t is.

A hírek szerint viszont egy teljesen másik utat választ a MIBR, az itt felsoroltakhoz képest.

Bizony, az ötödik helyre a problémás AWP-s zsenit, kNg-t szemelte ki a csapat. Most biztos egyből mindenki arra gondol, hogy akkor vajon ki lenne a main AWP-s? FalleN vagy kNg? A választ pont kNg múltja adja meg, aki úgy jutott Major döntőbe az Immortals játékosaként, hogy a csapatban ott volt HEN1, aki szintén brutális AWP játékos.

FalleN mellett is gyakoriak lennének a dupla AWP körök, és ha csak egy van, elosztanák egymás között okosan a szerepeket. FalleN egyébként is oda kell, hogy figyeljen az irányításra, kNg pedig villoghatna az AWP-vel, akár Terror oldalon is.

A téli átigazolási időszak egyik legizgalmasabb forgatása indulhat be ezekkel a cserékkel.

Milyen lesz az új Liquid Stewie-val, TACO és zews nélkül? Mi lesz az új MIBR kezdője? Hova megy tarik a MIBR után?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva