Counter Strike

Napi 7 óra MM mindennap – kimaxolták az első 2018-as Szolgálati Érdemérmet a világon


A 6-os szintű Service Medalhoz összesen 240 szintlépés és 1 170 000 XP kellett.

2017-ben egyszer már részletesen kiszámoltuk, mennyi XP kellene a 6-os szintű Service Medalhoz a 2018-as évben. Akkor lehetetlennek hittük a vállalkozást, ugyanis 1 170 000 XP jött ki végeredménynek.

Beleszámoltunk minden módosítót és extrát, így kaptuk meg azt az eredményt, hogy mindennap 6-7 óra MM szükséges hozzá.

A tavalyi cikkben szó szerint ez szerepel:

“Gondolom ezek után már senkinek nem meglepő, hogy 6-os szintű szolgálati érem egész egyszerűen nincs is idén! De még ötös se, sőt négyesből is alig akad pár! Kíváncsi leszek jövőre összejön-e bárkinek is a világon?”

Nos a választ már december közepén megkaptuk. Nem csak, hogy összejött a 6-os szintű Service Medal, de több mint két héttel az év vége előtt lett kipipálva!

Rosco profilján látszik is, embertelen számokat pakol a játékba. Az elmúlt 2 hétben 208 órán ül, ez napokra lebontva napi 15 óra CS:GO-t jelent. Többek szerint Deathmatch bottal csalta le az órákat, egész évben nem lehet ennyit játszani. Bárhogy is csinálta, az érdemérem már nála van.

Tavaly a 4-es szintű Szolgálati Érdemérem volt a csúcs, ez többeknek is összejött 2017-ben. Rosco volt az egyik, ha megnézitek a fenti képet, ott virít a level 4-es rózsaszín Medal. Idén azonban még jobban megnyomta, így a világon elsőként sikerült kiütnie a 6-os szintet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva