Counter Strike

Földre dobott Kill bónusz az ellenfél pénzéből? Így változhat a CS:GO gazdaság az új UPDATE után


A Battle Royale újításai számos új elemet hoztak a játékba, melyeket bármikor élesíteni lehetne az 5v5 módban is. Ilyen például a földön heverő pénz.

A Danger Zone érkezésével rengeteg új lehetőség érkezett a CS:GO-ba. Mind közül azonban a pályán heverő, vagy az emberekből kieső pénzkötegek jelenléte tűnik a legizgalmasabbnak.

Három ötletünk is van rá, hogyan kerülhetne be MM-re és a versenyekre is ez az újítás.

A CS:GO-ban különböző összegek járnak az egyes fegyverekkel elkövetett killek után. Késelés 1500, Shotgunok 900, SMG-k 600, CZ és AWP 100. Ezekből a Kill bónuszokból indult ki az újítás ötlete.

Földre eső Kill bónusz

Mi lenne akkor, ha nem automatikusan a játéktól kapnánk a Kill bónuszt, hanem a földre esne az összeg? Ezáltal lehetőség lenne például arra, hogy egy AWP-s játékost pénzeljen az egész csapat. Ugyanis a Kill bónusz innentől a földön heverhetne, bárki felvehetné a csapatból, nem csak az, aki a fraget összehozta.

Ezzel például lehetőség lenne a második körös AWP-re is.

A csapat AWP-se CT oldalon az első körben megveszi a kevót, marad 150 dollár nála. Leszednek minden Terroristát és a Kill bónuszokat egyaránt ő szedi fel, 5×300 dollárt. 1650 dollár mellé, a kör megnyerése miatt minimum még 3250 dollár jár, vagyis 4900 dollárja lesz az AWP-snek. Ha megmaradt a kiskevó, nem is kell mást vennie.

Kill bónusz az ellenfél pénzéből

Az előző ötletet, vagyis a földre eső Kill bónuszt tovább lehetne fokozni, ha ez az összeg az ellenfél pénzéből esne ki. A vagyis amit mi megkapunk Kill bónusznak, azt az ő bankjából levonná a játék. Ha nincs elég pénz nála ahhoz, hogy a teljes Kill bónusz kiessen, akkor azt természetesen kipótolná a játék, ő pedig nullázódna.

Ez persze könnyen azt jelentené, hogy mindenki minden körben el akarná költeni az összes pénzét.

Ha azonban felgyűlnek a tartalékok egy-két nyert kör után, érzékeny csapás lehet a bankra egy késelés, vagy SMG frag.

Pénz eldobása a kör elején

Ha a halott ellenfélből eshet ki pénz, onnan már csak egyetlen lépés, hogy szándékosan is el tudjuk azt dobni egymásnak. Innentől pedig nem lenne megállás a csapat gazdaságát optimalizáló döntéseknek. Nem lennének beragadt pénzek, csak földön heverő pénz kötegek és kör eleji tökéletes vásárlások.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva