Hearthstone

Miért nem kaptunk ajándék pakkot a Rumble Run mellé? Íme az indoklás


A fejlesztőcsapat egyik feje válaszolt a kérdésre.

Az előző héten megérkezett a legújabb single player tartalom a Hearthstone-hoz, a Rumble Run, melyet azonban jókora csalódásként ért meg a közönség nagy része, a korábbi egyszemélyes játékmódokhoz viszonyítva ugyanis meglehetősen keveset nyújt.

  • Nincsenek extra küldetések.
  • Az egyetlen megnyitható jutalmat, a hátlapot egyetlen végigjátszás után megkapja mindenki.
  • A Dungeon Runnal és a Monster Hunttal ellentétben itt csak egyetlen hős van, így nincs extra teljesítenivaló. A különböző Shrine-ok persze variálják a végigjátszást, ezeket azonban nem jelzi külön a játék, vagyis nincs mit “kimaxolni”.

Sokaknak tényleg azért volt csalódás a Rumble Run, mert szerencsés esetben első nekifutásra végig lehetett vinni, ami után nem volt semmi extra motiváció – nem hogy bármi ajándék. A fejlesztőcsapat egyik feje, Dave Kosak dizájner nemrég elárulta, hogy mi állt ez utóbbi hátterében.

“Ezúttal előrehoztuk a jutalmakat, 6 pakkot adtunk ahelyett, hogy 3 járt volna a megjelenéskor és 3 később. Nem akartuk a későbbi Questek mögé zárni őket, mert úgy gondoltuk, hogy az első héten többet számítanak a játékosok számára.”

Lényegében tehát az történt, hogy a Rastakhan’s Rumble megjelenésekor ezúttal nem azért kaptunk 6 ajándék pakkot, mert a Blizzard úgy döntött, ideje egy kis extra kedvességnek, hanem egyszerűen csak előrehozták azt a 3-at, amit más esetben a single player tartalomhoz kötöttek volna.

Matematikailag tehát nem jártunk rosszabbul, hiszen ugyanúgy 6 pakkot kaptunk, mint máskor – sőt, még előbb is odaadták nekünk őket. Ettől függetlenül mindenképpen megkérdőjelezhető a döntés, hiszen a jutalom hiánya láthatóan frusztrálja a játékosokat a Rumble Run kapcsán. Ez alapján azt mondhatjuk, talán jobb lett volna maradni az eddigi leosztásnál, ha már több ajándék csomagot semmiképp sem akartak osztani…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva