Fortnite

Vaultolták, mégis megmaradt? – Még fel-felbukkan az Infinity Blade a Fortnite meccseken


Ez egy kiválóan sikerült vault volt Epic Games, bravó!

A Fortnite közösség annyira gyűlölte a játék első, nem LTM exkluzív Mythic fegyverét, hogy az Epic Games-nek nemes egyszerűséggel ki kellett vennie a játékból a kardot. Pedig ezesetben egy jópofa összemosásról beszélhetünk, ugyanis az Epic korábbi sikerjátékából, az Infinity Blade-ből emelte át a névadó kardot a legjátszottabb Battle Royale játékba.

 

Három napja már, hogy diadalmaskodott a közösség, december 14-én végleg belátta az Epic, hogy hibát követtek el, kivették a játékból a kardot és úgy döntöttek, visszaülnek a tervezőasztalhoz és új irányt vesznek a Mythic ritkaságú tárgyakkal.

A probléma csak az, hogy még most, három nappal az állítólagos vault után, is fel-felbukkan a kard néha a játékban, ami rendesen frusztrálja a játékosokat.

 

Weapon found in game even though it was vaulted from r/FortNiteBR

Itt van például Quemzi klipje, ami meglehetősen nagy figyelmet kapott a Redditen, a játékos ugyanis épp a mai nap játszott, amikor a semmiből megjelent egy Infinity Blade-et használó játékos. Eleinte minden a legnagyobb rendben történt (ha azt rendnek tudjuk nevezni, hogy nem sikerült interakcióba lépnie a repülővel), egy sajnálatos snipe-nak köszönhetően ugyan Quemzi számára befejeződött a kör, de a streamer úgy döntött, hogy egy ideig még követi az őt legyőző játékost. És milyen jól is tette, ugyanis kiderült, hogy volt még a környéken rajtuk kívül egy ember, akinek a kezében történetesen ott csücsült a játékból napok óta menesztett Infinity Blade. Mondanunk sem kell, a meglepett spinperest könnyedén térdre kényszerítette a karddal hadonászó játékos.

Az Epic még nem reagált hivatalosan ez ügyben, ahogy még azt sem tudni, hogy pontosan milyen rendszerességgel fordul elő ez a hiba a játékban. Egy biztos, érdemes lesz odafigyelni még a napokban, ki tudja mikor jelenik meg újból a pályán a kard és nehezíti meg az életünket újból.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva