League of Legends

A Solo Queue király MagiFelix a Fnatic Academy csapatában folytathatja 2019-ben


Egy újabb nagy reménységet szerződtethet a Fnatic hamarosan.

A svéd Solo Queue legenda 2019-ben visszatérhet a profik közé, egészen pontosan a Fnatic akadémiai csapatának lehet kezdő midese, ezt egy török forrás, az Esporin, jelentette Twitter oldalán.

Ha mindkét fél aláírja a szerződést, MagiFelix a következő évben az LVP UK-ben, vagyis a brit nemzeti bajnokságban öltheti magára a narancs-fekete mezt, s küzdhet akár az LEC szereplésért is Nemesis-szel.

Ha valaki nem ismerné MagiFelix nevét, egy olyan svéd játékosról beszélünk, aki korábban ugyan már megjelent a profi érában (inkább kevesebb, mint több sikerrel), ám egyértelműen az EUW szerveren folytatott dominanciájáról híres. Ő volt az a játékos, aki a nyugat-európai szerver top 10 Challenger felhasználójából ötöt egyidejűleg birtokolt. Ergo egyértelműen a legmeggyőzőbb európai teljesítmény köthető a nevéhez.

A Shotcaller meg is osztott róla Twitteren egy félelmetes Solo Queue akciót, a képsorok alapján nemcsoda, hogy a Fnatic szerződést ajánlott:

 

Az egyetlen ok, ami miatt nem kezdőnek, hanem akadémiai játékosnak szerződteti MagiFelixet a Fnatic, az valószínűleg a releváns profi tapasztalat hiánya. A svéd korábban megfordult az Euronics Gamingnél, a Red Bulls tagjaként is játszott, tagja volt a Movistar Riders-nek, valamint a 2018-as TCL Summer Spliten a YouthCrew-val utolsó előtti helyezést ért el. Azért egy ilyen amatőr/fél profi múlt nem annyira lenyűgöző, mint a trófeahalmozó Nemesis-é, de ha MagiFelix játéktudását és mechanikáját nézzük, akkor kijelenthetjük, hogy a Fnatic rendesen betárazhat a következő generáció mideseiből.

És ismerve Caps történetét, ezért nem is nézhetünk rossz szemmel rájuk…

Ez is MagiFelixnek volt köszönhető:

Teljesen bedőlt az EUW Challenger – 400 LP van az első és a második között

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva