Fortnite

Ingyen tartalmak 14 napon át! – Bemutatkozik a 14 Days of Fortnite


Ez igen Epic Games!

Ha ünnepekről van szó, akkor bizony az Epic Games nem szórakozik. Már megtanulhattuk Halloween környékén is, hogy a kiadó szívügyének érzi a közösség szórakoztatását, ezt pedig nem hajlandók elbagatellizálni. Egy egész szezont szenteltek ugyanis a rémségek tiszteletére, ráadásul egy rövid ideig még a Save the World élményt is összemosták a Battle Royale-lal, hogy igazán ki tudjon teljesedni a Halloween-érzés.

Ezúttal pedig a karácsony szakad hamarosan a nyakunkba, s láthatóan most sem fogunk unatkozni, ha az Epic Games-en múlik a dolog. Már a hetedik szezon Battle Pass csomagja is tele volt tematikus tartalmakkal, de a mai frissítéssel párhuzamosan érkezett egy új bejelentés, a 14 Days of Fortnite időszakának bejelentése.

Epic Games

A kiadó egy igazi ünnepi rohamot ígér, két héten keresztül minden egyes nap lesz valami jópofa, tematikus változás a pályán, visszatérnek régi, közkedvelt LTM-ek, melyeket teljesen újak fognak követni, egy év után visszatér a Snowball Launcher fegyver és a karácsonyi bokor, sőt még a Battle Bus is újból égőkkel lesz díszítve. A 14 nap során az Item Shop is át fogja venni az ünnepi hangulatot, az Epic több tematikus kozmetikai tárgyat is ígért erre az időszakra, úgyhogy érdemes lesz minden nap visszanézni, elvégre lehet, hogy valami igazán menő Outfitről maradhatunk le, ha figyelmetlenek vagyunk. Valamint mindezek mellett minden napra tartogat ingyenesen megnyitható tartalmakat is az Epic, ezt a lehetőséget pedig minden közösségi tag egyaránt kedveli.

A 14 napos esemény december 19-én startol mind a Battle Royale, mind pedig a Save the World módban.

Ezt láttad már?

Komoly Stormwing nerfek, egy rejtett Driftboard és egy kis Heavy AR módosítás – Éles a v7.10!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva