Fortnite

A következő nagy játékbeli esemény Szilveszterkor jöhet – Biztos, hogy jó ez így?


Imádjuk a játékbeli eseményeket, de ez talán nem a legjobb idő egy újra.

Igazán látványos játékbeli eseményeket szokott készíteni az Epic Games, ezt meg kell hagyni. Ráadásul ezeket az eseményeket a legtöbbször csak egyszer élhetjük át, egy bizonyos időpontban, így hát hatalmas is a nyomás a közösségen, senki sem szeretne az ilyesmiről lemaradni.

A legutóbbi “egyszer nézhetős” esemény Kevin, a Kocka felrobbanása volt. Leaky Lake azóta mint emlékhely funkcionál. Aki ott volt, annak biztosan hatalmas élményben volt része, a többieknek pedig sajnos maradt a világháló feltúrása egy esetleges videóért.

 

A legfrissebb leakek szerint az Epic Games újból tervez egy játékbeli eseményt, ám ezúttal egy kissé  szkeptikusak vagyunk az idővel kapcsolatban. Az új esemény ugyanis Szilveszterkor, egészen pontosan éjfélkor, az újévforduló pillanatában lehet majd elérhető, ami több komoly gondot vethet fel.

 

Az első, hogy sokan valószínűleg nem lesznek gép közelben, mert ezeket a pillanatokat többnyire a barátainkkal, vagy a családjainkkal együtt éljük meg. A másik, pedig ennek az oknak a fordítottja, csak azért, mert az Epic Games tervezett egy egyszeri eseményt, még ne maradjunk le a barátainkkal, vagy családunkkal tölthető pillanatokról új év napján.

Lehetséges, hogy ezúttal is jobb lett volna, ha csak egy küldetéssorozatot kap a közösség, nem pedig a gépek elé “kényszeríti” a játékosokat a kiadó.

Borító: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva