League of Legends

A Riot Games feloldotta az ÖSSZES hőst a Nexus Blitz módban


A Riotnál korábban jött a Jézuska.

A Riot Games komolyan gondolja a karácsonyt, a kiadó ugyanis úgy döntött, hogy a Nexus Blitz 2.0-ban az ünnepek alatt bárki, bármilyen hőst használhat, ugyanis korlátozott ideig minden hős fel lesz oldva a játékmódban.

Ezzel nemcsak a több hős kipróbálását ösztönzi a Riot, hanem egy kicsit nagyobb reflektorfénybe is helyezi az új játékmódot, elvégre a Nexus Blitz még mindig csak tesztstádiumban van. Már egyébként a napi küldetésekkel is igyekezett a kiadó érdekesebbé tenni a módot, exkluzív játékbeli tartalmakat nyithatunk ugyanis meg a küldetésekért kapott Nexus Tokenekért, melyeket kizáróan ebben a módban teljesíthetünk és szerezhetünk meg.

 

A korlátok feloldása eleinte egy rendszerhibának tűnt, ám aztán jött a hivatalos bejelentés a League of Legends UK Twitter oldalon, szó sincs hibáról, ezzel a lépéssel szeretné ünnepivé varázsolni az elkövetkező néhány napot a Riot Games.

 

Mindezt Riot Mort is megerősítette a személyes profilján, így már több hivatalos forrás is megerősítette a hírt. Tökéletes lehetőség lehet ez azoknak, akik vacillálnak egy hős megvételével kapcsolatban, vagy csak rá akarnak robbani Neekora, a League of Legends legújabb hősére.

A probléma egyedül a Blind Pick rendszerrel lehet, ugyanis egy oldalon csak egyszer szerepelhet egy adott hős, így tehát versenyeznünk kell majd a választottunkért.

A Snowdown esemény január 7-én ér véget, így valószínűleg addig lesz érvényes ez a korlátlan ajánlat. A Nexus Blitz 2.0 viszont január 21-ig még biztosan a választható játékmódok között lesz, utána viszont újabb fejlesztések és házon belüli tesztelés vár rá.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva