Fortnite

Gerinctelenség egy új szintre emelve: az Epic Games félrevezeti a gyanútlan vásárlókat


A teles játékok közt hirdetik a Fortnite-ot.

Nyakunkon a karácsony, a szülők egy része már megvette gyerekének az ajándékot, viszont rengetegen vannak, akik az utolsó két hétben vásárolgatnak.

Ilyenkor a sietség és a stressz adott esetben rá tudja nyomni a bélyegét a vásárlásra, illetve a figyelem sem összpontosul már feltétlen annyira.

Ez utóbbit igyekszik kihasználni az Epic Games: korábban már írtunk a Deep Freeze Bundle-ről, bő egy hónapja fizikailag is vásárolható a Fortnite.

Már fizikailag is megvásárolható a Fortnite Battle Royale! – Íme a Deep Freeze Bundle!

Hogy mi a gond ezzel? Nos a Rainbow Six Siege egyik youtubere készített egy videót, melyben azt mutatja be, hogy ez a doboz a teljes (fizetős) játékok között található, miközben csak egy kozmetikumot ad egy amúgy ingyenes játékhoz. 

Teljesen nyilvánvaló, hogy a laikus ember azt fogja hinni, hogy ez egy fizetős játék.

Hogy hol kéne ehelyett lennie a csomagnak? A játékkód szekcióban, ahol alapvetően játékbeli tartalmakkal találkozhatunk :

Természetesen noha az Epic Games a fő ludas, a Sony és a Microsoft is sáros: nyilvánvalóan az ő engedélyük nélkül nem lehetett volna létrehozni ezt a nyilvánvalóan a laikusok félrevezetésére szolgáló dobozt.

Nem azért szégyenteljes ez a politika, mert drága lenne a csomag, hanem mert egyértelmű célja a félrevezetés, hisz a szülők egy része jó eséllyel nem venne gyerekének ilyesmit, helyette vásárolna egy ingyen nem megszerezhető játékot (persze kivétel ez alól az, aki tudja, hogy a gyereke Fortnite rajongó).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva