League of Legends

Corki hivatalosan is “halott” az OP.GG szerint – A helyzet reworkért kiált


Corkinak sajnos jelenleg befellegzett, nem lesz egyszerű kihúzni ebből a kútból a hőst.

Hamarosan érkezik a 8.24b, amiben több Marksmen is kap egy kis szeretetcsomagot. Többek között Corki, akinek az ultijának sebzését erősítik majd. A probléma ezzel az, hogy Corki lassan teljesen kikerül a játékosok repertoárjából, az OP.GG például már nem képes karakterstatisztikákat kiállítani róla, annyira nem nyúl hozzá senki.

RIP Corki – OP.GG

Corkinak leginkább a 8.11-es Crit tárgyváltoztatások tettek be, akkor ugyanis úgy ahogy van eltűnt a radarról. A tavalyi év végén még meghatározó Burst Mage-ként volt nyilvántartva, ám ez mostanra már csak a múlt. Mivel már nem úgy működnek a Crit tárgyak, mint tavaly, így a hős sebzése sem úgy alakul, ahogy megszokhattuk. Ezen pedig semmit sem fog változtatni a 8.24b-be bemutatott buff, ami kizárólag az utliját értinti.

Mi lehet akkor a kiút Corki számára?

Valószínűleg ennél komolyabb munkára lesz szükség, hogy Corki visszatérjen, na meg a metának is komolyan változnia kell majd. Jelenleg sok az Assassin, a Control Mage és a True Damage sem tesz jót Corkinak, elég rizikós két lövésszel felállni egy ilyen időszakban, hát még akkor, ha az egyik képtelen effektíven kihasználni a jelenlegi tárgyakat.

Így amellett, hogy a metának változnia kell, Corkinak is át kéne esnie egy kisebb reworkön. Ha más nem, az alapadatokon kellene módosítani, hogy jobban illeszkedhessen a jelenlegi tárgyfelhozatalhoz.

Szomorú, de sajnos igaz, Corki jelenleg teljesen megszűnt létezni, holott voltak igazán szép időszakai a repülőgépes Yordle-nek. Reméljük a Riot jövőre visszahozza a “játszható” kategóriába, mert igazán érdekes a hős játékmenete.

Borítókép: Carlos Hernandez

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva