Counter Strike

Scout fejes ejtőernyőzés közben, kalapács kill röptében? Teli torokból üvöltős Danger Zone fragek


TrilluXe kipróbálta a CS:GO Battle Royale módját, és olyan frageket rakott, hogy nem hiszünk a szemünknek.

A profi CS:GO meccsek legszebb jelenetei mindenkihez eljutnak, a nagy rangadók után tele van velük az internet. Az új Battle Royale mód még nem jár ilyen magasan, a legszebb megmozdulásokat itt még nem jegyzi senki.

Úgyhogy itt az ideje ezt is elkezdeni, mert itt is születnek olyan killek, amitől tátva marad a szánk.

TrilluXe killjei például határozottan beleesnek ebbe a kategóriába. A német YouTuber próbálta eltrollkodni a meccseket, de annyira durván célzott, hogy még a trollkodás is jól sült el. Bemelegítésként egy ernyővel ereszkedés közben elsütött Scout fejessel hergelte az embereket. Itt még visszafogta magát, néma csodálkozással vette tudomásul, mit lőtt élő adásban:

Az igazi durvulás viszont csak ez után jött, már most szólunk, hogy mindenki vegye lejjebb a hangerőt! Még egy kicsit lejjebb! Okés, most már elindíthatjátok TrilluXe kalapács killjét, amit szintén repülés közben eresztett el:

Az itteni Battle Royale módból tehát lehet, hogy sosem lesz esport, de ettől még lehet benne olyan kemény köröket tolni, ami megérdemli, hogy beszéljünk róla. TrilluXe-nak sikerült, ráadásul nem is kicsit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva