Fortnite

Érkezik a Frozen Legends Pack – Már megvan az ár és a dátum is!


Hamarosan megérkezik az All-Star pakk az Item Shopba.

Hatalmas port kavart a Frozen Legends csomag bejelentése, ami technikailag az elmúlt egy év legközkedveltebb Outfitjeinek jeges kiadását tartalmazza. Három skin is helyet kapott a pakkban, a Red Knight, a Love Ranger, valamint Raven kapott új színeket és fagyos külsőt.

A skinekhez természetesen a hozzájuk illő Back Blingek is a csomag részei lesznek, így ha úgy vesszük egy kattintásért hat darab kozmetikai tárgyat fogunk kapni.

Epic Games

Többen felháborodtak, hogy az Epic Games “újrahasznosította” a szóban forgó kinézeteket, ám őszintén szólva nem gondoljuk jogosnak, hogy az eredeti tulajoknak meg kéne kapniuk ingyen a jeges kiadásokat. Elvégre ha veszünk magunknak egy fekete kabátot, akkor annak a kék változatát sem kapjuk meg ingyen csak azért, mert már a feketét egyszer megvettük.

Az All-Star csomagot ráadásul december 24-én, Szenteste vásárolhatjuk majd meg magunknak az Item Shopból. Kiváló lehetőség ez azoknak, akik valamiért korábban lemaradtak a fent említett három modellről, most viszont egyből rárepülhetnek mindháromra!

FNBR.News

Ráadásul az ár is meglehetősen kedvező lesz, előreláthatóan 25 dollár, vagyis körülbelül 7000 forint lesz. Csak a miheztartás végett, legalább ennyi pénznek megfelelő V-Bucks-ot kell feltöltsünk ahhoz, hogy megvásároljunk magunknak egy Legendary Outfitet a boltból, így ezért az árért három Outfit és három Back Bling egyenesen ajándéknak számít.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva