PUBG

Egymillió! A havas pálya új lendületet hozott, hónapok óta nem játszottak ennyien a PUBG-vel


68 napot kell visszamennünk az időben, hogy 1 milliónál több PUBG játékost lássunk egy időben a szervereken.

A PUBG egyeduralma már rég a múlté, egy éve ilyenkor még 3 millió egyidejű játékos rohangált a játékban. Aztán a Battle Royale láz lecsengése és az új BR játékok folyamatosan csökkentették a PUGB bázisát. 2018 októberében és novemberében már tartósan 1 millió alá esett a létszám.

December és a havas pálya azonban úgy tűnik, ismét meghozta a játékosok kedvét.

Október 13 óta először ment 1 millió fölé a PUBG egyidejű játékosszáma. December 20-án, csütörtökön 1 045 309 embert regisztráltak egyszerre. Hogy mi lehet a visszatérő játékosok oka? Bármilyen hihetetlen, mostanában sokat javult a játékélmény!

Rengeteget fejlődött a desync, a havas pályát mindenki az egekbe dicséri és a sok apró UPDATE kezd végre összeállni.

Vikendi részletgazdag kidolgozottsága és izgalmas meccsei nagyon kellettek már a közösségnek. És úgy tűnik meg is van az eredménye a sok újításnak, apró bugfixeknek és teljesítménynövelő frissítéseknek. Hosszú idő után ismét javult a játék, ami egyből meglátszik a számokon, elkezdtek visszatérni a régi PUBG játékosok.

A PUBG közösség tehát nem csak akkor mutatja magát, ha reklamálni kell. Ha tényleg fejlődik a játék, bizony vissza is térnek kedvencükhöz.

A PUBG Corp. ilyen szempontból elég vegyes évet zár, hiszen a januári 3 millióról decemberre csak 1 millió maradt. De ha azt nézzük, mekkora felháborodások és lázongások voltak az idén a fejlesztők felé, a mostani állapot még egész jól fest. Az utóbbi napok növekedései biztatóak a jövőre nézve, reméljük 2019-ben is ezt az utat követi a PUBG Corp. stábja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva