R6

Karácsonyi kívánságlista: ezt a 3 dolgot kérjük a Ubisofttól a fa alá!


Mertünk nagyot álmodni, jöjjön a 3 kívánság!

Már csak hármat kell aludni karácsonyig, mi pedig ennek kapcsán mertünk nagyot álmodni és amolyan lazább hangulatú cikkben ma végigmegyünk azon a 3 újításon, amit ha nem is a karácsonyfa alá, de valahol a következő év első szezonja táján remélünk.

1. Tiltás rankedben

Jó párszor felhoztuk már mi is, fórumozók, játékosok, youtuberek, majdnem mindenki ezt a témát – nem véletlen.

A Pro League-ben igencsak régóta működik már (jól) a pick & ban rendszer, melyet ideje lenne áthozni rankedbe is.

Képtalálat a következőre: „pick and ban system rainbow six siege”
forrás: steemit

A 6. pickre nincs szükség, de a tiltás jól jönne akkor, ha van épp egy túl erős operátor a metában (Lion nerf előtti idejében azt gondolom sokan a fél karunkat odaadtuk volna egy ilyenért), vagy szimplán nem szeretünk valaki ellen játszani.

2. Unranked mód

Nincs az R6-ban egyszerűen igazán jó módja annak, hogy valaki bemelegítsen rankedre (erre a Terrorist Huntot szokták sokan használni), illetve hogy megismerje a pályákat.

Ezen kívül akad olyan réteg is, aki egyszerűen rühelli a Tower/Favella és ehhez hasonló pályákat, de nem akar rankedezni, mert stresszesnek találja/letolta a besorolókat és nem akar leesni.

forrás: rainbow6.ubisoft.com

Nekik készülhetne az unranked mód (mely jó pár más játékban is megtalálható), ahol a rankedben található pályákon játszanánk, ugyanazokkal a feltételekkel (választható spawn hely, minimum 4 nyert körig tartson a játék), így a fenti igényeket ki lehetne elégíteni.

3. Hetente cserélődő Brawl

Igen, tudjuk: ez már súrolja az irreális álom kategóriát, de hátha!

Rengeteg játékban létezik az úgynevezett Brawl, ami hetente cserélődő játékmódot jelent, olyasmit, ami eltér a casualtől.

Overwatch-ban van 1 VS 1, vagy olyan mód is, aminél ha kiválasztottunk egy karaktert, majd azzal nyertünk (beleértve a többi társunkat is), akkor a következő körben már nem választhatjuk (persze ehhez a minimum 3, maximum 5 kör nem feltétlen elég).

League of Legends-ben választhatja ugyanazt a karaktert az egész csapat: azért egy 5 fős Lord Tachnka minden R6 rajongó ingerküszöbét megütné.

Képtalálat a következőre: „tachanka rainbow six siege”
forrás: steemkr

Természetesen jó pár dolgot fel lehetne még sorolni (jobb szerverek, külön balansz konzolon, több ranked tier), úgyhogy a lehetőségek adottak, hajrá Ubisoft!

Borító: southernliving; tanikal

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva