Fortnite

Account cserés csalással vádolják a Fortnite profikat, egyelőre mindenki csak hallgat


Bizonyíték sem bűnösségükre, sem ártatlanságukra nincs, de ennek a vége nem lehet más, mint büntetés. A kérdés csak az, hogy kinek?

Kezdésként Percival robbantotta a bombát, aki két játékostársát is nyilvánosan meggyanúsította. A vád account cserés csalás, ami még az amatőrök körében is necces, a profiknál pedig komoly büntetést vonhat maga után.

Az account cserés csalás lényege pont az, amit a neve is mutat. Egy játékos belép valaki más accountjába, és neki szerez jó eredményt.

A mostani konkrét esetben Percival, Nahv és Lanjok párosát vádolta be egy hasonlóval. Nahv állítólag meggyőzte Lanjokot, hogy Nahv neve alatt induljon a verseny kvalifikációján, és jusson ki helyette. Ezzel valaki olyat elütve a lehetőségtől, aki Nahvnál lehet jobb, de Lanjok ellen nem volt esélye. Lanjok ugyanis kijutott Nahv neve alatt, beelőzve a gyanútlan ellenfeleket. Legalábbis Percival vádja szerint.

Az eset ugyanis 2 napja egy helyben áll, maximum az Epic vizsgálódik a háttérben. Percival mindenkit megjelölt a bejegyzésben, akit csak lehet, reakció mégsem érkezett.

Amikor a kommentek között bizonyítékot kértek Percivaltól, semmit sem mutatott, de a megvádolt játékosok is hallgatnak. Normál esetben aktívak mindketten a közösségi médiában, hiszen ismert játékosokról beszélünk, most mégis hatalmas a csend.

Egyedül abban tudunk tehát egyet érteni Percivallal, hogy reméljük az Epic tényleg alaposan kivizsgálja az ügyet. Ennek ugyanis eltiltás kell, hogy legyen a vége. Vagy az account cserélő párost kell eltiltani, vagy Percivalt a hamis vádaskodás miatt.

Egyik magatartásnak sincs helye a profik világában. A csalóknak főleg, de a felesleges boszorkányüldözésnek se.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva