Counter Strike

Félmillió már a zsebben, organizációt vált a Hyperion csapata


A harmadik havi GO4CSGO győzelmet egy org cserével ünneplik.

Június óta a harmadik ESL GO4CSGO havi döntőt nyerték meg a srácok, ami a döntőért járó 500€-s díjon felül plusz 1000€-t jelent, ami durván félmillió forint. Ami viszont ennél fontosabb, hogy elhagyják a dán szervezetet, és a magyar RIFT Esports zászlaja alá csatlakoznak. A RIFT ennek örömére egy kés nyereményjátékot is indított, érdemes lecsekkolni. A csapatkapitány, hussaR előrelépésként tekint a mozgásra:

“Azért döntöttünk a váltásnál, mert sokkal gyümölcsözőbb lesz a kapcsolatunk a RIFT Esports-al mint a Hyperionnal. Jobban tudják segíteni a fejlődésünket, mind egyéni, mind csapatszinten. Van szerződésünk is, de a tartalmáról nem beszélhetek.” – nyilatkozta.

Korábban a dán szervezettel be volt lengetve egy Copenhagen Games-re utazás, (ami az egyik legnagyobb európai LAN, amire bárki lemehet, viszont komoly pénzdíjak mellett nagyobb csapatokat is meghívnak a szervezők). Úgy néz ki, ezt a tervet vagy a szőnyeg alá söpörték külföldön, vagy a RIFT tud valami mást is, amit a Hyperion nem. A CS:GO csapat menedzserét Köves “DragoR” Balázst is megkérdeztük az új igazolásokról:

“A Rift Esports 2016-ban jött létre azzal a céllal, hogy a hazai esport élet egyik meghatározó organizációjává váljon, és segítsük az esport elterjedését az országban. Az elmúlt időszakban számos esport ágazat felé nyitottunk, és ez alól a CSGO sem volt kivétel, hiszen az esport világ egyik meghatározó játékáról van szó. Számos csapattal egyeztettünk lehetséges együtt működésről, viszont akikben megláttuk a potenciált és azt az elhivatottságot, amit kerestünk azok nem voltak mások, mint hussaR, torzsi, remaiN, er9k és SzarvasMarha ötöse. A szervezetünk igyekszik biztosítani az ideális hátteret, hogy a srácoknak csak a játékra kelljen koncentrálniuk és így minél jobb eredményeket érhessenek el mind nemzetközi mind pedig hazai versenyeken. Az organizációnk célja változatlan, szeretnénk előre mozdítani az esport kultúráját hazánkban, és felszeretnénk “rajzolni” az esport világtérképre Magyarországot is.” – mondta oldalunknak.

A tervekről annyit biztosan tudunk, hogy az ESEA Advanced és a CEVO Main ligákban biztosan játszanak majd. Illetve mivel már lejárt hussaR és torzsi VAC banja is, így az MNEB-ban is részt vesznek RIFT néven, Tigene-ékkel. Sok sikert kívánunk a csapatnak! 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva