Counter Strike

XANTARES lerázta a FaZe-t és inkább a BIG-be igazolt, nex csuklósérülés miatt abbahagyja a játékot


Váratlan játékosmozgás kavarta fel a karácsony előtti állóvizet, a BIG csapata hatalmasat húzott az átigazolási szezonban.

A BIG együttese híresen jól cserél, ezt már smooya kiemelésénél is bizonyították. Folyamatosan képesek csiszolatlan gyémántokat találni, és velük kiugró eredményt nyújtani. Amikor első Major tornájukon egyből legendák lettek a PGL 2017 során, sokan csak véletlennek hitték. 2018-ban azonban Londonban is megcsinálták ugyanezt, immár a brit AWP-s segítségével, smooya a csapat legjobbja volt.

Ezúttal újabb nagy fogás akadt a horgukra, XANTARES-t csábították el török csapatából.

Az ex-Space Soldiers nehézségeit megunva a törökök legjobb játékosa váltásra szánta el magát. Még a FaZe is megkereste egy ajánlattal, de a szintén török származású gob b miatt végül a BIG-et választotta. Azért valljuk be, kevesen offolták volna le a FaZe ajánlatát egy BIG miatt…

Sokáig csak találgatni lehetett, kinek a helyére érkezik XANTARES. Mostanra azonban minden kiderült, a BIG hivatalos közleményben fedte fel a távozó kilétét.

“Nex már hónapok óta erős fájdalomtól szenved a csuklójában, ami kihatott a teljesítményére is. A szezon végén megegyeztünk vele, ehhez profi segítségre és kezelésre van szüksége. Berlinbe utazik, hogy rendbe hozzák a kezét, gyors és eredményes felépülést kíván neki az egész csapat.”

XANTARES tehát nex helyére érkezik a csapatba, így a BIG lassan tényleg egy brutális nehéztüzérséggé növi ki magát. XANTARES, tabseN és smooya igazi világsztár formában képesek játszani, gob b irányítása mindig is legendás volt, tiziaN pedig szépen a háttérből támogatja a többieket.

Izgalmas év lesz 2019, már csak a BIG miatt is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva