League of Legends

Trollok nélküli játékmenet, új Yordle hős, Tribunal, gyengébb tankok? – Te mit kérnél a LoL Jézuskájától?


Biztosan mindenkinek lenne egy-egy kívánsága.

Néha azt kívánjuk bár az összes játéknak meglenne a saját “Jézuskája”. Akkor szinte biztos, hogy legalább egy-két kívánságunk valóra válna, hogy a következő évben legalább ennyivel kevesebb ideg összeroppanásunk legyen.

 

Mi most megpróbálunk írni a LoL Jézuskájának, hátha a listánkból valami megvalósul idén karácsonykor és új erővel ugorhatunk neki a kilencedik szezonnak januárban.

“Kedves Jézuska!”

Riot Games

Első nekifutásra jöhetne egy tényleges Irelia nerf. Viccen kívül, az a mínusz öt mozgási sebesség kezdésnek kiváló volt, most már csak meg kellene felezni a hős sebzését és célba is értünk. A Yasuo játékosok még mindig képesek 0-10-0-ás statisztikákat produkálni, így összességében kijelenthetjük, a karakter nincs éppen a legjobb helyzetben. Egy buff igazán elférne a magányos kardforgatóra.

A profi érának jót tenne egy stabil európai átszerveződés, így örülnénk ha a Jézuska bebiztosítaná az LEC első idényét. Már azért is, mert összességében igazán jót tenne a kontinens LoL-jának, ha 2019-ben a legtöbb szem ránk szegeződne, elvégre az év végi világbajnokságnak újból Európa ad majd otthont.

Riot Games

Igazi karácsonyi ajándék lenne, ha a Riot Games újralőné a Tribunalt. Nem sokan használták a League of Legends ítélethozó platformját, de aki használta, az őszintén szerette. Ráadásul sokszor a Riot válláról is képesek voltak a játékosok levenni a súlyt azzal, hogy megítélték játékostársaik viselkedését. A Tribunal ugyanis az a felület volt, ahol játékosok dönthettek bizonyos reportok végkimeneteléről. Természetesen anonim módon.

Riot Games

A trollok nélküli játékmenet egy olyan “tökéletes világhoz” tartozik, amely valószínűleg sosem valósul majd meg. De már annak is nagyon tudnánk örülni, ha a számuk csökken, vagy csak a chates hisztériázások megszűnnek. Sajnos mindig lesznek olyan emberek, akik inkább magukkal rántják a társakat, minthogy megfeszüljenek és megpróbáljanak rendesen teljesíteni.

De leginkább azt kívánnánk a LoL Jézuskájától, hogy összességében a játék maradjon olyan, mint eddig volt. Egy igazán sikeres, közkedvelt esport játék, amiben a legtöbb ember megtalálhatja az örömöt, még akkor is, ha az adott meta éppen nem kedvez mindenkinek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva