League of Legends

Igazi Karácsonyi Csoda, League of Legends módra: több millió forintot gyűjtöttek jótékony célra a streamerek és a LoL Reddit


A nézők és a közösség segítségével az előzetes várakozásokat is túlszárnyalta Yassuo, Trick2G és a r/leagueoflegends akciója.

Karácsonykor szinte már hagyománnyá vált a rászorulóknak való adománygyűjtés a streamerek körében. Ilyenkor, akik egész évben csak kaptak a közösségtől, visszaadnak valamit abból a rengeteg jóból, ami feléjük árad. Idén sem volt másképp, a népszerű streamerek, úgymint Yassuo vagy Trick2G adománygyűjtő streameket tartottak, a LoL-közösség pedig maximálisan melléjük állt.

Ketten együtt több, mint 10 millió forintot LoL-oztak össze a rászorulóknak.

Az észak-amerikai streamer, Yassuo egy 24 órás adás alatt gyűjtött össze majdnem 18 000 dollárt.

A teljes befolyt összeget a Amerikai Mentális Egészségért Jótékonysági alapnak ajánlotta fel:

December másik nagy adománygyűjtő akciója Trick2g nevéhez fűződik, aki még karácsony előtt gyűjtött a rászoruló gyerekeknek. A nélkülöző fiataloknak gyűjtött karácsonyi ajándékokra, összesen 20 000 dollárnyit összeszedve:

És akkor ott van még az egyik legnagyobb Reddit csoport, a két milliós “r/leagueoflegends” adománygyűjtése, mely jelenleg már 11 000 dollár fölött jár.

Jó érzés látni, hogy azok a streamerek és moderátorok, akik a közösségnek is köszönhetően a legnagyobbra nőttek, nem felejtik el a nézőiket és látogatóikat. Yassuo és Trick2g példája tökéletesen mutatja, hogy nem szabad elfelejtenünk, kiknek is tartozunk hálával azért, amit elértünk, és akivé váltunk. A r/leagueoflegends kezdeményezése pedig szintén példaértékű.

Remek tanulság így az év végére, kívánjuk, hogy tartsák meg jó szokásukat, és hogy jövőre még többen csatlakozzanak hozzájuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva