Fortnite

Merre ugorjunk a játék elején? – Íme egy térkép, ami az összes potenciális Treasure Chestet listázza


Ez a térkép igazán hasznos lehet, ha győzelemre akarunk törni.

A Fortnite: Battle Royale összességében nem függ a ládáktól, de valószínűleg mindenki örül annak, ha talál belőlük a pályán. Már csak azért is, mert a Treasure Chestekből bizony nagy eséllyel szerezhetünk jobb minőségű felszerelést, sőt a pajzsok és gyógyító tárgyak is sokkal sűrűbben esnek, mintha a földről akarnánk összekaparni mindent.

Az egyik közösségi tag karácsony alkalmából segíteni kívánt játékostársainak és összegyűjtötte a Fortnite map összes potenciális láda lelőhelyét. Egészen pontosan megszámolta, hogy az adott területen mennyi ládát találhatunk ha a szerencse mellettünk áll. Mivel a játék erősen támaszkodik a “véletlen faktorra”, így ezek a számok nem mindig fogják fedni a valóságot, ezek amolyan irányadók. De ha igazán szerencsések vagyunk, akkor bizony az összes listázott ládát felcsaphatjuk és igazán nagy eséllyel indulunk az adott körben.

Reddit

A színválasztás talán nem a legjobb, de még így is kivehető a lényeg. Jól látható, hogy a négy legjobb hely ahol elkezdhetjük a menetet a ládák szempontjából az Tilted Towers, Paradise Palms, Happy Hamlet és Frosty Flights. Ezek közül a legnagyobb és legtöbb ládát felsorakoztató hely Tilted, 35 potenciális ládával. Kell is a nagyvárosba ennyi, elvégre igazán sokan választják ezt a területet kezdőpontnak, őket pedig ki kell szolgálni.

Vannak egyébként “rejtett csodák”, ezek azok a területek amiket nem sokan ugranak be, vagy látogatnak meg, mégis tele vannak ládával és potenciális loottal. Ilyen például Haunted Hills és környéke, ahol akár 21 ládát is felcsaphatunk. Paradise Palms-tól délre, a kis “western faluban” összesen akár 19 ládát találhatunk, közben pedig alig jönnek arra játékosok a hetedik szezonban.

Egy biztos, irányadónak kiváló lehet ez a térkép azoknak, akik már az ideg összeroppanás szélén állnak amiatt, hogy sosem találnak rendesen felszerelést maguknak a túlzsúfolt területeken.

A borítókép csak illusztráció. Forrás: youtube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva