Fortnite

Ingyen Emote, zéró energiabefektetéssel! – Megjött a 8. nap, az eddigi legegyszerűbb kihívással


Ennél könnyebb feladatot még sosem kaptunk a kiadótól.

Az Epic Games egy igazán jópofa eseménysorozatot készített a Fortnite közösségnek, ráadásul minden egyes megállójáért ingyenes tartalmakat osztogat a kiadó. Ez az eseménysorozat a 14 Days of Fortnite, aminek a 8. napjához érkeztünk el ma (december 26.).

Ráadásul az eddigi legegyszerűbb feladatot kaptuk, nyolcszor kell megköszönnünk a buszvezető munkáját. Kész, összesen tehát nyolcszor kell a mai nap megnyomnunk a “B” betűt, máris megkapjuk az ajándékot. Az egyetlen “nehézség” az egészben, hogy egy körön belül csak egyszer lehet ilyesmit tenni, így legalább nyolc darab kört mennünk kell ma. Ha nincs sok időnk, akkor bőven elég nyolcszor egymás után a pálya szélére landolni és egyszerűen csak lepottyanni, hogy minél gyorsabban nekiugorhassunk a következő menetnek.

 

A jutalom pedig nem más, mint a híres “Take the L” Emote ünnepi kiadása, a “Take the Elf”. Az új verzióról lemaradt az idegesítő háttérzene, valamint az “L” betűt formáló ujjakat felcserélte egy fagyöngy és egy kis csengő. Igazából ennyi aktivitásért még így is erős ajándéknak gondoljuk.

 

A küldetés körülbelül délután 3 óra körül fog aktiválódni, addig még neki lehet esni a tegnapi feladatnak, melynek a jutalma egy exkluzív Pet, a Merry Munchkin, a játék eddigi legjobb “kisállata”.

Borító: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva