Fortnite

Na ez már sebesség! Az Epic Games egyetlen nap alatt megjavította, hogy azonnal megkapjuk az ingyen emote-ot


A 14 Days of Fortnite bugos küldetését azonnal javították a fejlesztők, nem kell napokat várni a Take the Elf emote-ra.

A 8. nap küldetése igazi hullámvasút volt a Fortnite játékosok számára. Amikor kiderült a Challenge, mindenki megörült az egyszerű kihívásnak. Csupán 8 gomb lenyomásával egy ingyen emote landolt a fiókunkon, elég jó üzlet.

Aztán jött a feketeleves, kiderült, hogy az emote-ot egy hiba miatt nem kapják meg a játékosok. Hiába kerestük a Lockerben, hűlt helyét se találtuk. Az Epic Games közleményt is adott ki a felháborodások miatt, kiderült hogy csak jövőre kapjuk meg a küldetések jutalmát.

Az ingyen emote hatalmas örömétől tehát gyorsan eljutottunk addig, hogy igazából mégsem kapunk semmit. Legalábbis most nem. De a Fortnite játékosokat már ismerjük, ha ők nagyon akarnak valamit, akkor az bizony úgy lesz! Ez a dolog ugyanis annyira felbőszítette a játékosokat, hogy kierőszakolták az Epic Games-ből a javítást.

És mint már annyiszor, az Epic Games ezúttal is jó fej volt, és szinte azonnal megjavította a bugot.

A legújabb közlemény szerint mindenki, aki teljesítette a kihívást, mostanra már megkapta a Take the Elf emote-ot. Aki pedig ezután hozza össze, a teljesítés után szintén egyből megkapja.

Köszi Epic, tudtuk, hogy számíthatunk rád!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva