League of Legends

Újból változhatnak a Crit tárgyak 2019 elején – A Riot “kalandos” újdonságokat ígér


Ez igen Riot Games!

Az idei évben már egyszer nagyot változtak a Crit tárgyak, ez egy “pillanatra” ki is zökkentette a lövészeket a megszokott helyzetükből, ám talán kijelenthetjük, hogy mostanra egy kissé már rendeződött az alsó ösvény. De az elkerülhetetlen, hogy sokak szerint az Infinity Edge például már közel sem annyira hasznos tárgy, mint korábban, ezeket a kritikákat pedig a Riot Games sem engedi el a füle mellett, olyannyira nem, hogy Riot PhRoXz0n a League of Legends Boards fórumon további módosításokat körvonalazott Crit tárgyak terén, melyek már akár 2019 elején megérkezhetnek a játékba.

A tervező “kalandosnak” nevezte a szóban forgó módosításokat. Ami ismerve az irányt, amit venni kívánnak tökéletesen leírja a közelgő újításokat. Első sorban a Crit tárgyak nemcsak egy, hanem egyből két “úttal” fognak rendelkezni. Az egyik út a jelenleg ismert tárgyakat építené ki (azzal a különbséggel, hogy vissza tervezik állítani az Infinity Edge-et a régi formájába) a másik pedig egy jóval drágább, ám annál komplexebb tárgyat eredményezne.

Íme egy-egy példa az alternatív Infinity Edge, valamint Phantom Dancer útvonalakról:

Riot Games
Riot Games

Jól látható, hogy az alternatív tárgyak jóval drágábbak lesznek a jelenleg ismert verzióknál, ám ebből kifolyólag sokkal többet is fognak tudni. Az alternatív Infinity Edge például egy igen masszív és meghatározó Crit tárgy lesz, amiben a játék történetében először egy kis támadási sebesség növelés is helyt kapott. Valamint egy impozáns 50%-os Crit Chance buff, amit még egy kisebb Crit sebzés növekedés is követni fog.

A Phantom Dancer alternatív kiadása pedig egy defenzív opcióval látja majd el a Crit-használókat. Ezért is került a receptbe egy Hexdrinker, amire még szintén sosem volt példa a Crit-történelemben. Ennek hatására egy új Unique Passive segíti majd a használóit, mely a már jól ismert bónuszok mellé egy pajzsot von majd a használók köré, ha azok 30% életerő alá esnének, valamint egy rövid ideig megdobja majd a mozgási sebességüket is.

Egy szó mint száz, a Riot Games úgy tűik újra meghatározóvá szeretné tenni a Crit-használókat.

Várt eredmény:

  • Sokkal érdekesebb lesz így azokat a hősöket játszani, akik Crit sebzésből élnek.
  • Olyan defenzív lehetőségeket kapnak a Crit használók, amelyek kategóriába vágnak, ezzel stabilabbá téve őket.
  • Valamint ezekkel a változásokkal a Solo Queue-ban is meghatározóbbak lesznek a Crit karakterek. Minden szinten.

Ezt láttad már?

Érkezhet az 5000 gold Infinity Edge, rengeteg crit item változást tervez a Riot

Borítókép: youtube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva