Hearthstone

82% winrate: ezzel a Warlock paklival érdemes farmolni a heti Tavern Brawlt


Íme a leghatékonyabb paklik a friss kocsmai bunyóhoz.

Karácsony alkalmából egy ajándékozós témájú Tavern Brawl érkezett ezen a héten a Hearthstone-ba: a visszatérő kocsmai bunyó, a Gift Exchange 0/4-es ajándékcsomagokat helyez el minden körben a boardon, amikből jókora olcsóbbítással megspékelt Discover effekt bontható egy spellbe építve. A Brawl immáron másfél napja megy, így a HSReplay is előrukkolt az első kapcsolódó statisztikákkal, így megnézhetjük, melyik paklik teljesítenek a legjobban a heti Tavern Brawlban. Íme a három legnagyobb győzelmi arányú deck.

Egy Warlock pakli különösebb túlzás nélkül kiemelkedik a mezőnyből, ami nem meglepő, hiszen össze lehet állítani egy olyan Zoo-variánst, ami az agresszív játék mellett még szinergizál is a kapott ajándékcsomagokkal. A Sanguine Reveler, a Ratcatcher, a Ravenous Pterrordax vagy éppen az Unwilling Sacrifice alapjáraton hátrányos feltétele itt hirtelen előnnyé változik. A végeredmény egy közel verhetetlen pakli extrém magas, 82 százalék feletti győzelmi aránnyal, vagyis ha valaki goldot szeretne farmolni a Tavern Brawlban, annak mindenképpen az alábbi listával érdemes próbálkoznia.

Warlock – 82.3%

AAECAf0GBooBkwGfA73TAqTnAv3qAgww8gGhBpIHzgfWB8UJ58ECl8sCieIC2O4Cue8CAA==

A második és harmadik legjobb deck egy-egy teljesen hétköznapinak mondható agresszív összeállítás. Lényegében olyan paklikról van szó, melyek a mostani Standard metában is jól teljesítenek, hiszen egy Odd Rogue-ról és egy Midrange Hunterről van szó, melyek nem is igazán használnak olyan lapokat, amik kifejezetten a Tavern Brawl sajátos szabályrendszere miatt kerültek be. Ezekkel tehát nem is igazán fontos foglalkozni az ajándékcsomagokkal, inkább az ellenfél HP-jának mielőbbi leforgácsolása a cél – már csak azért is, mert így ő sem engedheti meg magának, hogy a tényleges fenyegetést nem jelentő dobozokkal foglalkozzon.

Rogue – 63.4%

AAECAaIHBKICrwTKywKe+AINjALLA9QF9QXdCIHCAp/CAuvCAsrDAtHhAovlAqbvAsf4AgA=

Hunter – 62%

AAECAR8C7Qn+DA6oArUDuwXrB9sJgQqJwwKOwwLXzQLd0gKL5QKghQOiigOwiwMA

Aki tehát szívesen töltene el még némi időt a heti kocsmai bunyóval és szívesen gyűjtögetné itt a győzelmekért járó extra aranyat, annak a fenti paklikkal érdemes próbálkoznia. Sok szerencsét!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva