Overwatch

Ez az új hős lehetne a tökéletes válasz a GOATS és a Dupla Sniper metára


Voltic megelőzte a korát, de mostanra pont beérne a tudása.

Voltic koncepcióját még 2017 nyarán alkotta meg az ötletgazda, Toxicinator. A DPS-nek tervezett hős képességei főként a túlélésre és a crowd controlra építenek. Stun shot, ellenfeleket lassító Electric Barrier és one hitet semlegesítő passzív. Ha pedig ezeknek köszönhetően elég időt képes nyerni, akkor pedig a Railgun olyan erősre hízik, hogy a sebzéssel sem lesz baj.

Ahogy a képességekből is látszik, a rengeteg crowd control miatt tökéletesen alkalmas lenne a GOATS comp ellen. A gyors lerohanásra építő D’va, Reinhardt, Zarya, Moira, Lucio és Brigitte formációt rengeteg módon tudná lassítani, amellett, hogy a sebzésből sem kell lejjebb adni.

Emmellett a szintén divatos Dupla Sniper compok ellen is megállná a helyét, hiszen passzívja miatt nem lehetne egy lövésből kiszedni. Ha ugyanis one hit killt kapna, 5% életre visszatölti passzívja.

Voltic tehát talán egy kicsit korán született, 2017 nyarán egy ilyen hősnek még nem biztos, hogy lett volna helye a metában. A mostani trendeket elnézve viszont simán elférne a palettán, és kicsit meg is ingatná a népszerű compok uralmát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva