Fortnite

Egyszerű, ám annál nagyszerűbb ötlet! – Állítható szettek a Locker menüponton belül


Nem kell mindig világmegváltó ötlettel előrukkolni, éppen elég ha hasznos a tervezet.

A Fortnite amiatt igazán sikeres játék, mert aktív közösséggel rendelkezik. Nap mint nap érkeznek a különböző fórumokra az amatőr klipek, rajongói rajzok, valamint az ötletek, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni a játékot. Ezek az ötletek van, hogy új fegyvert helyeznek reflektorfénybe, ám vannak olyan közösségi ötletek is, amelyek szimplán csak a játékosok kényelmét szolgálnák.

Az utóbbi kategóriába tartozik Nythless ötlete is, amit a Reddit Fortnite: Battle Royale szekciójában osztott meg a játékostársakkal. Az ötlet igazán egyszerű, a Fortnite-ban tonnányi skin található, ráadásul a játékosok előszeretettel vásárolgatják is őket. Idővel pedig egyre több kozmetikai kategória került a játékba, így már akár szetteket is kombinálhatunk a gyűjteményünkből. Nythless a Locker menüpontot bővítené ki egy szetteket listázó lehetőséggel, amiben a játékosok elmenthetnék a kedvenc Outfit – Back Bling – Pickaxe (stb.) kombinációjukat és bármikor, egy kattintással magukra kaphatnák őket, ha éppen úgy tartja kedvük. Természetesen több saját szettnek is tervezett helyet, így akár több kombinációt is elmenthetnénk.

Reddit

Összességében ez az ötlet nem egy spanyolviasz, ám az tény, hogy sok időt megspórolhatna nekünk, ha az Epic Games implementálná a játékba a szóban forgó tervezetet. Nem kéne a kedvenc tárgyainkat folyamatosan külön kategóriánként magunkra rántani, egyszerűen csak az elmentett szettekre kattintva, máris indulhatnánk a következő győzelmünkért a kívánt kinézettel.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva