Fortnite

Hamarosan visszatérhet Kevin! – Egy szokatlan helyen már megtalálható a játékban


Hamarabb viszontláttuk a Kockát, mint gondoltuk volna.

Kevin, a hatalmas Kocka két szezonon keresztül volt meghatározó eleme a Fortnite: Battle Royale pályának. Előbb az ötödik szezonban bukkant fel, majd az egész hatodik szezonban kulcsfontosságú szerepet kapott, majd pedig egy játékbeli esemény keretein belül felrobbant.

Azóta egy szót se lehetett hallani az érdekes jelenségről, a közösség egyszerűen elkönyvelte, hogy Kevin idei lejártak, többet már nem látjuk az érdekes anomáliát. Aztán néhány nappal ezelőtt megjelent pár leak a világhálón, ami azt jelezte, Kevin akár még vissza is térhet. A v7.10-es frissítés fájljai közt felbukkant egy ‘cube_reveal’ nevű fájl, ami előzetes ismereteink alapján a nagy Kockára utalt.

Hogy ezt, vagy egy teljesen más eseményt jelzett előre a fájl, azt pontosan nem tudni, de egyre többen kezdték felfedezni a Kockát újra a játékban, ám ezúttal egy egyáltalán nem várt helyen bukkant fel Kevin.

JarOfNutella – Dexerto

Ez nem az egyetlen jel az anomália visszatérésére. Többen fedeztek fel az újévi diszkógömbön olyan rúnajeleket, mint amilyeneket Kevinen is láthattunk korábban.

u/VividOlive – Reddit

Az Epic mindig hónapokkal előttünk jár, lehetséges, hogy mind Kevin, mind pedig a hatalmas diszkógömb egy hatalmas későbbi eseményt készít elő, ami még komolyan rányomja a pecsétjét a játékra.

A Kocka tehát visszatért, még az is lehet, hogy hamarosan a Battle Royale szigeten is viszontláthatjuk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva