Hearthstone

Kihívásra vágysz? Rakd össze a legerősebb Neutral paklit!


Egy komplett deck összejön a legnépszerűbb Neutral lapokból.

Bár alapjáraton nyilván mindenki szeret jó eredményeket elérni, vagyis minél többet nyerni és minél magasabb Rankig eljutni, időnként a Hearthstone-ban is muszáj egy kicsit funolni, különben egy idő után egyszerűen kiég az ember.

Erre számos különböző módszer létezik – mindenkinél más és más válik be. Vannak, akik egyszerűen csak annyit tesznek, hogy elővesznek egy totálisan off-meta paklit, ami nem is feltétlenül erős – a lényeg, hogy szórakoztató legyen vele játszani. Sőt, sokakat már az is elégedettséggel tölt el, ha egy olyan paklival tudnak nyerni, amivel egyébként szinte egyáltalán nem játszanak mások.

Most egy egészen extrém kihívásra invitálunk benneteket: készítsetek egy paklit kizárólag Neutral lapokból és próbáljatok meg vele minél magasabbra jutni!

A feladat érdekes mód nem annyira durva (félreértés ne essék, azért így is nehéz), mint amilyennek első nekifutásra hangzik, hiszen a mostani meta legnépszerűbb Neutral lapjaiból kis túlzással egy komplett pakli kijön. Ezt bizonyítandó, össze is raktunk nektek egy verziót: mivel hőst kötelező választani, ezért az alapot a Rogue adta – nem csak a Tempo deckekhez jól illő Hero Power miatt, hanem azért is, mert a fegyver jól kombózik bizonyos lapokkal.

“Neutral Rogue”

Neutral Rogue
AAECAaIHBsgDrwTCzgKc4gKggAPAjwMMmQLUBfIFl8ECn8IC68ICysMCm8sC0eECi+UCpu8C+v4CAA==

Lényegében a Tempo Rogue módosított verziójáról van szó, csak persze class lapok nélkül – a cél itt is a komoly előny kialakítása a boardon, különösen a Hench-Clan Thug és a Fungalmancer segítségével, ez a két lap határozza meg leginkább a meccs közbeni stratégiát.

Olcsó helyettesítő lapok

Természetesen próbálkozhattok más verziókkal és class-okkal is: lehet például nagyobb hangsúlyt is adni kalózoknak a Southsea Captain és a Bloodsail Raider bevetésével, de akár egy sárkányos vonalat is be lehet próbálni Scalewormmel és Firetree Witchdoctorral. A lényeg, hogy szórakozásnak fogjátok fel a kihívást – sok szerencsét hozzá, bárhogy is döntötök!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva