PUBG

Ilyen van?? – Átlátszó sziklák miatt akadt ki a TSM játékosa


Mindig azok a fránya bugok!

“Még nem esport ready a játék, de dolgozunk rajta!” – Mondta Brendan Greene tavaly, azóta pedig valóban rengeteg javítást gurított ki a PUBG Corp. csapata, ám még mindig vannak olyan hibák, amelyek a játékmenetet nagyban befolyásolják. Viss, a TSM játékosa is egy ilyen miatt akadt ki a mai napon. A profi ugyanis becélozta ellenfelét, aki tiszta célpontnak bizonyult, lőtt a Kar98k-val, de a játék nem adta be, aztán lőtt másodszor, harmadszor, de még mindig semmit nem kapott ellenfele. A felvételen nagyszerűen látszik, hogy egyszerűen nem kapta egy alkalommal sem a lövést az ellenfele.

Igen ám, a probléma viszont nem a desync volt, hanem egy szikla volt az útban, amit Viss valamilyen hiba folytán nem látott, így a szikla mögött bújó játékost kezdte el lőni, aki érthetően nem sebesült, hiszen a tereptárgy felfogta a golyónyomokat.

Szóval nem minden az, aminek látszik, főleg a PUBG-ban! Első ránézésre szinte biztos, hogy mindenki csalónak titulálta volna a profi játékost, pedig bizony, csak egy újabb buggal van dolgunk. Remélhetőleg a PUBG Corp. minél hamarabb javítja ezeket a hibákat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva