Hearthstone

Hajrá exigo! Íme a magyar játékos deckjei a hétvégi vb-selejtezőre


Hazai játékosnak is szurkolhatunk az európai regionális selejtezőn.

Aki Hearthstone esportra éhezik, annak ezen a hétvégén érdemes lesz a Twitch-re tapadnia, január 12-én és 13-án rendezik a Hearthstone Championship Tour-évad utolsó európai regionális kvalifikációs tornáját, a Europe Winter Playoffs-ot, melynek tétje az, hogy kik vehetnek majd részt a régióból az utolsó vb-selejtezőn.

Összesen 80 játékos kvalifikált erre az előselejtezőre, köztük pedig ott van egy magyar Hearthstone-os is exigo személyében, akinek tehát szintén megvan az esélye arra, hogy eljusson a globális selejtezőig – ez korábban egyetlen magyarnak sem sikerült még a Hearthstone történetében. A dolga persze nem lesz könnyű, hiszen mindössze 4 játékos jut tovább a Winter Championshipre, a mezőny pedig tele van nagy nevekkel: 2018 legeredményesebb Hearthstone-osai közül többek között hunterace, Faeli, fenomeno, Kaláxz, Casie és Furyhunter is indul a versenyen, vagy éppen olyan nagy nevek, mint Ostkaka, Orange, sintolol vagy Thijs. A színvonalra tehát biztosan nem lesz majd panasz!

Exigo az alábbi deckekkel igyekszik kivívni a továbbjutást:

  • Odd Warrior
  • Even Paladin
  • Even Warlock
  • Secret Hunter

A konkrét decklistákat alábbi láthatjátok.

HCT EU Winter Playoffs – exigo lineupja

exigo lineupja – Europe Winter Playoffs

Szombaton tehát jön az európai selejtező, a mezőnyben egy magyar játékossal. De a következő hetekben sem fogunk unatkozni, hiszen január 19-én és 20-án az amerikai, január 26-án és 27-én pedig az ázsiai-óceániai régió kvalifikációs versenyére is sor kerül. Természetesen mi is nagyon szurkolunk majd exigónak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva