Hearthstone

Hex = lethal: íme az egyik legérdekesebb jelenet a Winter Playoffs szombati játéknapjáról


Psyhodel szokatlan húzással találta meg a győzelemhez vezető utat.

Szombaton elstartolt az európai regionális Hearthstone selejtező, a Europe Winter Playoffs, melynek tétje az, hogy a 80 résztvevőből ki lesz az a 4, aki kvalifikál majd a Winter Championshipre, vagyis az utolsó vb-selejtezőre az áprilisi világbajnokság előtt.

Az indulók között ott volt a magyar játékos, exigo is, aki sajnos már az első nap folyamán elvérzett: 2 győzelemmel és 3 vereséggel zárta a szombatot, amivel biztossá vált, hogy nem lehet ott a továbbjutók között. Természetesen így is jár a gratuláció, hiszen idáig is el kellett jutni!

A magyar bravúr tehát ezúttal elmaradt, érdekes jeleneteknek azonban így sem voltunk híján. Itt van például a német Casie és az orosz Psyhodel összecsapásának utolsó köre, ahol utóbbi egy egészen kreatív húzással vitte be a győzelemhez szükséges sebzésmennyiséget.

Első blikkre úgy tűnhetett, hogy 1 sebzés híján nem lesz meg a lethal a Shamannal játszó Psyhodel számára. Az orosz játékos azonban remekül látta meg, hogy a Thundra Rhino és a Flametongue Totem párosa szokatlan lehetőséget biztosít: a saját lényére játszott ki Hexet. Mivel a spell által adott béka is Beast, ezért ezzel is rögtön tudott támadni a körben (a Flametongue Totem adott neki 2 sebzést), így végül meglett a győzelem.

Ehhez hasonló jeleneteket láthattok ma is, ha bekapcsolódtok a közvetítésbe. A svájci rendszerű szakasz utolsó, hetedik köre már zajlik, a délután folyamán pedig a Top 8 játékos dupla-kieséses formátumban dönt majd a négy továbbjutó hely sorsáról. A Hearthstone hivatalos Twitch-csatornáján követhetitek az eseményeket.

Nézd meg PlayHearthstone élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva