Hearthstone

A sniper-alázástól a Legendás Gombnyomásig: íme minden idők 10 legnézettebb Kripp-klipje


A népszerű streamer összegyűjtötte a legtöbbször látott jeleneteket.

Meglehetősen vicces összeállítást tett közzé nemrégiben a YouTube-on a népszerű Hearthstone streamer, Kripparrian, összegyűjtötte ugyanis a Twitch-csatornájáról minden idők 10 legtöbbször megtekintett klipjét.

A videóban a tizediktől visszafele haladva láthatjátok a legtöbbször megnézett Twitch-jeleneteket, kezdve azzal az esettel, amikor Kripp sikeresen legyőzött egy rá utazó stream snipert – sőt, egy komplett hálózatot is sikerült lebuktatnia. Íme a közel hétperces összeállítás – érdemes megnézni, mert akadnak benne jócskán vicces jelenetek!

Mi más lehetett volna az első helyezett, mint a Legendás Gombnyomás, ami nem igazán úgy sült el, ahogy Kripp és a nézők szerették volna…

Aki esetleg korábban még nem látta volna, és emiatt nem ismeri a teljes történetet: az Aréna-mester Kripp nagyon sokáig úgy játszott, hogy sosem törte be ez extra lapokat, így 660 ezer (!) dustnak megfelelő felesleg gyűlt össze az accountján. 2017 nyarán végül aztán úgy döntött, hogy sort kerít a “tűzijátékra”, a gombnyomás azonban végül nem éppen úgy sült el, ahogyan azt eltervezte, a kliens és/vagy a szerver ugyanis nem volt képes feldolgozni az irdatlan mennyiségű disenchantot, ezért némi várakozás után nemes egyszerűséggel kidobta őt a játék. Persze pont így kerekedett igazán vicces történet az egészből.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva