Overwatch

Kreatív GOATS ellenes stratégiát villantottak az Open Division meccsen


Reinhardt fókuszálásával és ügyes likvidálásával hirtelen papírrá vált a túlélésről szóló összeállítás.

A helyszín Nepal, azon belül is a Sanctuary pont. Itt játszotta Overwatch Open Division mérkőzését, és villantotta meg ügyes GOATS elleni stratégiáját a Path to Poverty.

Az alapvetően rengeteg HP-ról és a túlélésről híres GOATS képletből kivették Reinhardtot, így pedig már sokkal könnyebb dolguk volt a többi csapattárs likvidálásában is. A pajzs és nagy sebzésű DPS hősök hiánya miatt Reinhardt halálával kb el is dőlt a team fight.

A Path to Poverty stratégiája egyszerű volt. Átadták a pontot az ellenfél GOATS felállásának, majd Lúcio teljesen észrevétlenül falon kúszva Reinhardt pajzsa mögé lopózott. Ekkor jött egy “Halt!”, Lúcio pedig csak erre várt. A levegőbe felrepített ellenfeleket könnyedén a mélybe lökték, és bár D.Va ügyesen megúszta (hála movement képességének), Reinhardt simán elhullott.

Top Open Division team comes up with creative goats counter from r/Overwatch

A trükkhöz, mint látható egy háttérből érkező Lúcio és Orisa kell csupán. GOATS vs. GOATS szinten is működik, de bármilyen DPS-ekkel felszerelt felállásban alkalmazható, ami használja a két említett karaktert.

Lehet próbálkozni hasonló falon felkúszások kikísérletezésével, és kedvező pozíciók feltérképezésével.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva