Hearthstone

VIDEÓ – Néha Krippnek is lehet szerencséje: 10 mana és 2 board clear landolt a kukában


Hiába jó lap a Mass Hysteria, íme a példa, hogy néha nagyon rosszul is ki lehet jönni belőle.

A legutóbbi Hearthstone kiegészítő, a Rastakhan’s Rumble megjelenésével a Priest class asztaltakarító repertoárja egy igen erős új jövevénnyel bővült, megérkezett ugyanis a Mass Hysteria, amely ár-érték arányban óriási pusztítást tud véghez vinni. Nem is csoda, hogy a Control Priest egyértelműen megerősödött az új metában, és jelenleg is ott van a legjobb paklik között.

Bizonyos esetekben – például egy páros létszámú farkassereggel szemben, ha az aktuális metából indulunk ki – garantált board clear a lap, ami mondani sem kell, 5 manáért több mint kecsegtető. A spellbe épített randomfaktor miatt azonban nem mindig mehetünk ennyire biztosra – sőt, olykor meglehetősen balszerencsés végkimenetel is előfordulhat.

Kripp egyik friss Arena-ellenfele nemrég tökéletesen kimaxolta ezt a “versenyszámot”: két Mass Hysteriát is kijátszott egy körben, mégsem értek semmit. Hogy miért? A “megoldást” nem spoilerezzük el, nézzétek meg inkább az alábbi Twitch-klipben.

Látható, hogy a “hunyó” nem más, mint a Necrotic Geist, mely az ellenfél körében minden meghalt lény helyett megidéz egy 2/2-es Ghoult. Krippnek akkora szerencséje volt, hogy éppen a Geist élte túl a board cleart, így visszakapta a lényeit, ami aztán megismétlődött a második Mass Hysteria után is. Nem csoda, hogy az ellenfél hamar rá is tenyerelt a concede gombra.

Ritkán látni olyat, hogy egy board clear jobb asztalt eredményez, mint ami előtte volt, ez a mostani azonban épp egy ilyen kivételes eset. Lám, néha még a sokat panaszkodó Krippnek is lehet szerencséje!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva