Hearthstone

Fejest ugranál a Wildba? Akkor mutatunk 4 olcsó induló paklit


Ezekkel érdemes próbálkozni első nekifutásra.

Miután a Hearthstone Championship Tour nyugdíjazásával most már nem lehet pontokat szerezni a hónap végi Ranked Standard helyezésekért, ezért a Blizzard egy kicsit fókuszt váltott és januárban elkezdte átterelni a játékosokat a Wild módba. Ennek leginkább két fő nyoma van. Egyrészt egész hónapban Wild formátumú Tavern Brawlokat kaptunk. Másrészt pedig azok, akik a legjobb 100-ban zárják a hónapot a saját régiójukban a Wild Ranked ranglétrán, azok meghívást kapnak majd 30 ezer dollár összdíjazású Hearthstone Wild Open kvalifikációs versenyére.

Ha te is kipróbálnád magad a Wild módban, de nem szeretnél sokat költeni, akkor mutatunk néhány olcsó decket. Három fő szempont szerint válogattunk:

  • Ne Standard pakli legyen, vagyis tényleg legyen Wild “feelingje”
  • Legfeljebb 1 Legendary lapot tartalmazzon
  • A kártyák összköltsége ne legyen több 4000 dustnál

Jöjjön hát a négy kiválasztott deck!

Combo Priest (2760 dust)

Legyen szél vagy napsütés, Standard vagy Wild, a Divine Spirit + Inner Fire kombó mindenhol megállja a helyét. Wildban persze sokkal könnyebb összehozni egy megfelelően sokat védő lényt, köszönhető a Deathlord, Kabal Talonpriest, Velen’s Chosen hármasnak. Arról nem is beszélve, hogy az ellenféltől is jóval nagyobb eséllyel tudunk segítséget kérni, a Pint-Size Potion és a Potion of Madness párosának hála ugyanis még az egészen méretes minionokat is ellophatjuk egy felbuffolt Charge erejéig.

Wild Combo Priest
AAEBAa0GAA/4AuUE9gfRCtIK8gz7DP4Njw+1uwLwuwLovwLRwQLYwQL96gIA

Mech Hunter (3360 dust)

A The Boomsday Projecttel megjelent Mech-utánpótlást köszönték szépen a régi Mech lapok, hiszen Wildban így még nagyobb durvulást lehet művelni velük. A koncepció alapja természetesen a jó öreg Mechwarper, mely a Galvanizerrel párban nagyon gyors terülést tud biztosítani. Kezünk feltöltését Jeeves-re érdemes rábízni, a korai védelemet az Annoy-o-Tron biztosítja lényeink számára, a kivégző potenciált pedig a Metaltooth Leaper hordozza magában.

Wild Mech Hunter
AAEBAR8C3A+ggAMOlA/gD4UQjhCQEOL1Apn3Arn4ApH7Apj7Avb9Atf+AomAA8yBAwA=

Secret Mage (3420 dust)

A Secret-vonal most sem halt ki teljesen a Tempo Mage-ekből, régebben azonban sokkal hangsúlyosabb volt az olyan lapokkal, mint a Kabal Crystal Runner, a Medivh’s Valet vagy a Kabal Lackey. A Wild lapok közül a Mad Scientist, a Forgotten Torch, illetve egy-egy Ice Lance, Ice Block, illetve Potion of Polymorph került még be.

Wild Secret Mage
AAEBAf0EBqwBwAHmBOu6Atm7AqLTAgxxuwKVA6sElgXsBfcNuhbXtgKHvQLBwQKP0wIA

Aggro Paladin (3860 dust)

A Standard játékosoknak a Paladinról és az agresszióról leginkább Baku és az Odd verzió juthat eszébe, Wildban azonban inkább olyan 2 manás gonoszságok állnak rendelkezésre az ellenfél terrorizálására, mint a Shielded Minibot, a Haunted Creeper vagy a Nerubian Egg. Nagyon fontos alkotóelem még a régi lapok közül a Muster for Battle és a Keeper of Uldaman, melyek segítségével szintén jókora előnyt lehet kialakítani a boardon az első körökben.

Wild Aggro Paladin
AAEBAZ8FAtmuArnBAg5GpwXyBa8HsQj1DfoN6g/tD8kWuMcC48sC+NIC0eECAA==

Ahogy persze a Standard módban, úgy a Wildban is csak a csillagos ég a határ, már ami a deckek összköltségét illeti. Ha valaki azonban inkább csak kísérleti jelleggel kóstolna bele a játékmódba, annak érdemesebb inkább valami olcsóval kezdenie – reméljük, hogy hasznosnak találjátok majd a fenti összeállításokat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva