Hearthstone

Toast ismét bizonyította, mekkora troll: íme a Paranoid Warlock


Avagy minek a win condition a pakliba, ha az ellenfél úgyis bedobja?

Szerencsére nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy manapság mindenki megtalálja a saját szájízének való műsort, ha Hearthstone streamet szeretne nézni a Twitch-en. Vannak, akik az aktuális meta paklikat tökéletesítik, akadnak olyanok, akik inkább az off-meta deckekkel igyekeznek nagyot virítani, aztán ott vannak azok, akik inkább az Arena mesterei, és persze nem szabad megfeledkezni azokról sem, akik a színtiszta szórakoztatásra fókuszálnak minden lehetséges eszközzel.

Egyértelműen ez utóbbi kategóriába sorolható a Hearthstone ügyeletes mókamestere és trollja, DisguisedToast is, aki ismételten nem hazudtolta meg magát:

összetett egy olyan paklit, ami valójában a színtiszta átverésről szól, semmi másról.

A Paranoid Warlock ötlete egyébként nem újdonság, pár hónapja már láthattunk hasonló trollkodást. Toast azonban most újból elővette ezt a paklit, ami lényegében egy Mecha’thun nélküli Mecha’thun Warlock.

A trükk az, hogy a deckben csak néhány kombóelem található meg ténylegesen: egészen konkrétan a két Galvanizer, amit meglátván minden kicsit is jártas Hearthstone-osnak le kell essen, hogy az ellenfél akkor bizony a Mecha’thun verzióval játszik. Igen ám, de a többi kombóelem, a Bloodbloom, a Cataclysm és maga a Mecha’thun valójában nincs is benne a pakliban, ami leginkább azért jó, mert így felszabadul 3 hely, amivel meg lehet erősíteni a védelmi vonalat.

Hogy nyer akkor a deck? Nos, leginkább úgy, hogy kijátssza a két olcsóbbítást, majd reménykedik abban, hogy ha felhúzta az egész decket, akkor az ellenfél automatikusan bedobja, mondván a következő körben úgyis jön a kivédhetetlen kombó (Mecha’thun + Bloodbloom + Cataclysm). Valahogy úgy, mint az alábbi videóban, ahol Toast ellenfele hosszú távon simán nyert volna, csak éppen azt hitte, hogy már nincs több köre hátra, ezért inkább bedobta – előtte még a Holy Wrath kombót is bepróbálta 1-az-5-höz eséllyel, hátha bejön. Mondani sem kell, Toast jót nevetett az egészen.

Komoly hosszú távú eredményeket persze ne várjatok a paklitól, hiszen nem fogja mindenki bedobni – vannak, akik akkor is kivárják az ellenfél cselekvéseit, amikor tudják, hogy elméletben vége, hátja jön egy váratlan hiba, esetleg disconnect. (Vagy egyszerűen csak annyira nincsenek képben, hogy nem dobják be.) Mókázásra és trollkodásra azonban több mint tökéletes.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva