Overwatch

Újdonság az Overwatch versenyeken: egy kisebb tornán már bevezették a bannolás lehetőségét!


Jónak tűnő kezdeményezésre volt példa az egyik versenyen.

Az esport részlegnek (de sokszor már a hobbinak is) részei a karakter tiltási lehetőségek.

Rainbow Six Siege-ben csak a legmagasabb szinten lehet bannolni az operátorokat, míg például Heroes of the Stormban egy szimpla ranked meccsen is van erre lehetőség.

Nos az Overwatch ilyen téren le van maradva – persze érthető módon, hisz még csak 29 hős van a játékban, ami jóval kevesebb az előbb említett játéknál (R6-hoz képest is picit kisebb a szám).

Képtalálat a következőre: „overwatch league”
MCV UK

Sem kompetitív módban, sem a legmagasabb szinten, az Overwatch League-ben nincs arra lehetőség, hogy megszabaduljunk egy (vagy több) nem kívánatos hőstől.

Azt azonban semmi sem tiltja, hogy nem Blizzard által szervezett tornákon legyen erre opció – az OW ligában szereplő Dallas Fuel edzője Justin “Jayne” Conroy egy “Tournament of Future Champions” névre hallgató bajnokságot szervez, melyen kipróbálják a ban lehetőséget.

TFC-768x432
forrás: dexerto

A torna január 15-e óta zajlik, 19-én indul az egyenes kieséses szakasz, a rend kedvéért pedig álljanak itt az erre már kvalifikált csapatok: First Generation, Path to Poverty, Chicken Contendies, Who?, és Mirage.

Megszólalt ez ügyben az Overwatch egyik fejlesztője, Geoff Goodman, aki szerint a játék még nincs készen erre a rendszerre, ahhoz túl kicsi az elérhető hősök száma.

Egyelőre tehát ez a helyzet, de nem lepődnénk meg azon, ha a jövőben visszaköszönne játékon belül a fentebb említett szisztéma.

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva