Hearthstone

Exigo már a Top 50-ben! Három magyar játékos is ott van a Hearthstone-örökranglistán


Íme az összesített ladder eredmények rangsora.

Hogy ki minden idők legjobb Hearthstone játékosa, azt nehéz megállapítani, hiszen vannak olyan nagy nevek, akik nem is ugyanabban az időszakban voltak aktívak a kompetitív közegben. Ugyanakkor lehet olyan mérőszámot felállítani, ami alapján meg lehet határozni a hosszú távú eredményességet – ezt csinálja a japán Hearthstone Express weboldal, mely egy Hearthstone-örökranglistát vezet a ladder eredmények alapján.

Az összesítés a Blizzard által közzétett havi Top 200-akat vonja össze 2014 áprilisától kezdve egészen napjainkig, méghozzá régiókra lebontva.

Maga a módszertan egyébként meglehetősen egyszerű: az első helyezett mindig 200 pontot kap, a második 199-et, és így tovább, ezen pontok alapján lettek összesítve az egyes szezonok. A végeredményt az alábbi táblázatban láthatjátok, a képre kattintva megnézhetitek nagyobb méretben is.

Az első és legfontosabb a lista kapcsán, hogy három magyar játékos is található rajta.

A legutóbb a Europe Winter Playoffs selejtezőre is kijutó exigo az egészen előkelő 49. helyen található, de ott vannak az európai Top 100-ban a mostanában kevésbé aktív zridex (56.), illetve ChaiNCalleR (61.) is.

Ez alapján tehát joggal mondhatjuk, hogy Magyarország abszolút ott van a Hearthstone világtérképén.

A legerősebb régiónak tartott európai szerveren egyébként a nagy veterán Kolento gyűjtötte eddig a legtöbb pontot, megelőzve Casie-t és Mavericket. Az amerikai régióban aqua vezeti az örökranglistát, aki ráadásul az ázsiai szerveren is ott van a Top 5-ben – ez utóbbin az aktuális világbajnok, tom60229 szerepel a névsor élén. De aki kicsit belemélyed a listába, az rengeteg ismerős névvel találkozhat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva