Fortnite

Megvan az első 100 000 killes Fortnite játékos, Ninja nem bírta a versenyt


Ninja lehet a következő!

Tegnap délután egy újabb álomhatárt sikerült átszakítani Fortnite-ban. Január eleje óta feszülten várta a közösség egy része mikor és mely játékos éri el először a 100.000 killt a játékban. A “versenyt” némileg beárnyékolta, hogy a két legesélyesebb streamer közül az egyik fél, Ninja korábban bejelentette, hogy egyszerűen nem képes lépést tartani HighDistortionnel.

Ezek után már csak tényleg az volt a kérdés, hogy mikor lépi át HD a bűvös ölésmennyiséget. Nem kellett sokat várni rá: január 20-án, vasárnap 100002 killt mutatott a fortnitetracker weboldala HD nevére rákeresve.

Az sem okozhat túl nagy meglepetést hol szerezte a százezredik ölését…naná, hogy Tilted Towers-ben! Ez a kezdési hely tökéletesen illeszkedik agresszív játékstílusához, rengetegszer ugrik ide. Naponta átlagosan 208 ellenfelet küldött vissza a lobby-ba és több mint 3630 győzelemmel rendelkezik. Elképesztő számok ezek, nézzük is vissza azt az emlékezetes ölést!

Ninja lehet a következő játékos aki eléri ezt az álomhatárt, újabb szép mérföldkövet elérve az 5000-ik győzelme megszerzése után!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva