League of Legends

Megérkezett az Awaken, a 2019-es szezon himnusza!


Újabb minőségi videóval kápráztatja el a közösséget a Riot Games. Itt a 2019-es szezon himnusza!

Nagyon ráérzett mostanában a Riot Games! Már a világbajnokság alatt lehetett érezni, hogy látja a piaci lehetőségeket a kiadó az animációs filmekben, a Rise és a K/DA klipek például félelmetesen sok emberhez jutottak el, utóbbi több rekordot is megdöntött.

Nem csoda hát, hogy a 2019-es szezont is egy rövid, zenés animációs filmmel indítja a Riot. Ezúttal nincsenek fikciók, a League of Legends világából kaptunk pár jelenetet, betekinthetünk a noxusi gladiátor arénába, ahol Riven harcol a túlélésért, valamint láthatjuk, ahogy Irelia harcba száll Ioniáért. Majd Jhin és Cammille kap hajba egy leharcolt piltoveri operaházban. Majd ahogy erősödik a zene, úgy jelennek meg az újabbnál újabb szereplők. Felbukkan többek között még Karma, Akali, Yasuo, de még Kennen is!

Aki él-hal a LoL háttértörténetéért és kedveli a látványos videókat, az biztosan az Awakent is imádni fogja! Arról nem is beszélve, hogy Valerie Broussard vokálja egy szempillantás alatt varázsolja el a hallgatóságot, ezzel újra bizonyítva, hogy a Riot Games akár zenei kiadó is lehetne.

Reméljük a hivatalos képregények után már nem kell sok, hogy a mozivásznon is viszontláthassuk kedvenc karaktereinket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva