Counter Strike

Róluk posztoltak a legtöbbet 2018-ban: egyetlen CS:GO-s név fért csak fel a listára


A Twitteren történő jelölések alapján kiszámolták, kiket említettek meg legtöbbször az esport világában.

Ez a lista tökéletes példája annak, hogy nem mindig a legjobb játékosok a legnépszerűbbek. És annak is, hogy nem mindig a világelső csapat tagjainak van a legnagyobb szurkolótábora.

Összeállították ugyanis azokat az esportolókat, akiket a leggyakrabban említettek meg a Twitteren, 2018-ban, ami meglepő eredményt hozott. CS:GO fronton legalábbis biztosan, hiszen csak egyetlen név került fel a listára.

Nem s1mple, nem NiKo, nem coldzera és nem is device:

Egyedül a MIBR kapitánya, FalleN fért be a legjobbak közé, még úgy is, hogy pocsék évet zárt 2018-ban. A HLTV Top20-as listájára fel se került, de csapat szinte se ment nekik túl jól tavaly.

Akkor mégis mire fel ez a hatalmas népszerűség?

Nos, FalleN hatodik helye, ha jobban megvizsgáljuk a helyzetet, egyáltalán nem meglepő. Rengeteg érv alátámasztja ezt a rengeteg Twitter említést:

  • Rendszeresen streamel, ezáltal közvetlen kapcsolatot tart a rajongóival. A profi mezőnyből kevés játékos törekszik a folyamatos streamelésre, FalleN ezen kevés profi egyike.

  • Saját CS:GO platformot hozott létre Dél-Amerikában, Games Club néven. Itt az ESEA és a FACEIT mintájára Matchmaking lehetőséget kínálnak a játékosoknak. Mondani sem kell, hogy Brazíliában és a környező országokban FalleN platformja népszerűbb is a többi hasonló oldalnál. Például azért, mert az összes Games Academy oktató videó is elérhető rajta.

  • Saját periféria márkája is van GFALLEN néven, amik igencsak keresettek Brazíliában.

  • YouTube-on 1 millió feliratkozó figyeli a tartalmait, Twitteren 850 000 ember követi a posztjait.

Vagyis az ő neve nem csak a profi esportoló témában említhető meg. Talán pont ezért ő az egyetlen profi CS:GO-s, aki felfért erre a Top10-es listára a 2018-as év statisztikái alapján.

Nehéz lenne vitatkozni vele, hogy bőven megérdemli!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva