Counter Strike

Ebből vajon mi lesz? Megadás animációt és pénzes táska modellt találtak a játékfájlok között


Elképzelni sem tudjuk, mi lesz ez a "Robbery" mód, de az adatbányászok már megtalálták a nyomait.

Ahogy már annyiszor, a legújabb CS:GO szivárgást ezúttal is Nors3 támogatta. A bennfentes spanyol informátornak rengeteg spoilert köszönhetünk, ő szolgáltatta például az első infókat a Battle Royale mód teszteléséről is.

Ezúttal a “Robbery” játékmód részleteit hozta el nekünk:

A játékfájlok között a túszok megadás animációja, és maga a “Robbery” mód is felbukkant. Továbbá készre rajzolt pénzes táska modellek és egy újfajta bomba is bekerült már a játékba.

A CS:GO fájlok között talált elemekről semmilyen további információ nincs, pusztán a létezésük biztos. Nors3 szerint azonban még ez sem jelent semmit!

“Mint mindig, ne számítsunk semmire a közeljövőben. A Survival Mode fájlok is 2 évig porosodtak a háttérben, mielőtt a Danger Zone megjelent. És persze azt is tudjuk, hogy a Valve bármikor megszabadulhat ezektől a tervektől, ha ejtik az ötletet”

Örülünk is tehát, meg nem is. Örülünk, hiszen látszik az újabb újdonság utáni törekvés a Valve részéről, sőt már el is kezdtél megvalósítani az ötletet. Az viszont igaz, hogy évekbe kerülhet, mire ebből új játékmód (vagy bármi is lesz ez) születik, ha egyáltalán befejezik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva