PUBG

Így változik Vikendi lootja – Ráadásul a fejlesztők az összes pálya loot grafikonját megmutatták!


Rengeteg érdekes információt kötöttek az orrunkra ezúttal!

A mai reggelt a 25. update-tel és egy fejlesztői levéllel indította a PUBG Corp. Míg az update logba szinte minden változtatást feljegyeztek, addig a fejlesztői levél jóval izgalmasabb, mint amilyennek elsőnek tűnik. Eredetileg csupán a Vikendi loot változásait mutatták be benne, ám ennek ellenére olyan pontos statisztikákat is mellékeltek, amelyekre sokan kíváncsiak voltak már jó ideje.

A grafikonokon megtekintetjük, hogy az adott pálya első szűkülésekor a játékosok itemekre lebontva milyen loottal rendelkeznek átlagosan.

A fejlesztők elárulták, hogy hallgattak a visszajelzésekre és a játékosok kéréseit összevetették a kiértékelt eredményeikkel és ennek megfelelően balanszolták Vikendi lootját. Így remélhetőleg már mindenki élvezni fogja az új pályát és nem lesz panasz a lootra. Alapvetően az SMG-kből volt a legtöbb a pályán, mind fegyver, mind kiegészítők terén, méghozzá azért, mert a pályát az SMG-kre optimalizálva építették meg, ennek ellenére hajlandóak voltak változtatni.

Kevesebb SMG, több AR

AR (Összes) | +20%
Bizon | +Új fegyver
Tommy Gun | -52%

Scope-ok helyzete

Vikendin megnövelik a 4X scope-ok spawnját, ugyanis a középtávra ezek a legalkalmasabbak. Bárcsak  Erangelen is emelnének rajta..

Sisakok

A sisakok tekintetében kicsit túl lett tolva a történet, ezért csökkentenek a lvl 3-as sisakok, illetve a lvl3-as mellények spawnján is.

Lv3 sisak| -49%
Lv3 mellény | -36%

Hátizsákok

Az igényeknek megfelelően növelték a hátizsák spawnt, azért, hogy ne kelljen senkinek táska nélkül rohangálnia. Természetesen ez is csak Vikendit érinti.

Hátizsákok| +11%

SR/DMR loot

Az azért jól látszik, hogy rendkívül kevesen jutottak Vikendin az SR/DMR fegyverek valamelyikéhez. Ennek megfelelően változtattak a spawnokon.

Kevesebb DMR, több SR

DMR (Összes) | -16%

SR kiegészítők

Az SR kiegészítőkből jóval kevesebb lesz, így túl sok eltérés nem lesz a többi pályával összehasonlítva.

SR (kiegészítők) | -40%

Forrás

Ezt olvastad már?

Játszhatatlanok az új pályák? – A PUBG közösségnél betelt a pohár

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva