Counter Strike

“Nem találok szavakat” – a GAMERZONE 16:1-re mosta fel a padlót a BP5-al


Kevésbé szoros meccseket láthattunk, megvan a nagy hármas első hibázója.

A harmadik mérkőzésnap is lepörgött a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon, ahol talán egy mérkőzés kivételével mindenhol a papírforma döntött.

A meccsnapot a Revolte vs. Nice Gaming találkozója nyitotta, ahol gabessonék mixe simán hozta a pályát, 16:8 lett a vége. Train volt a map, és persze a Nice Gaming is beszúrt pár kört, úgy néz ki lassan beérik az a csapat is. A Nice Gaming irányítóját, sebit kérdeztük:

“Túl inkonzisztensen játszunk, elveszítjük a fókuszt egy-egy kör után, és onnantól nem tudunk visszarázódni. Ez volt a REVOLTE ellen is, illetve a korábbi meccsekre is ez volt jellemző. Elbukunk 1-2 fontos kört, aztán nincs elég rutin a csapatban, hogy talpra álljunk. Sokat kell még ezen fejlődni.” – nyilatkozta.

A második meccs azonban elképesztő végeredménnyel zárult, erre talán senki sem számított. A GAMERZONE.gg 16:1-re verte a BP5-ot Infernón. A BP5-nak köze nem volt a találkozóhoz, úgy néz ki a HoP elleni vereség picit megviselte őket. A közösségi médiában azonban úgy fogalmaztak a playerek, hogy holnapra már összerakják magukat, de kicsit szétcsúsztak most. A meccsről a GAMERZONE.gg játékosa, gbk mesélt:

“Huh, hát hol is kezdjem, nem találok szavakat. Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy sikerül nyernünk, pláne nem hogy így. Ma minden is összejött nekünk, nekik meg mintha semmi se passzolt volna össze. Az eredmény kicsit csalóka lehet szerintem, mert szemmel láthatóan ma nem voltak top formában, viszont további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban. Hiszem hogy ennél sokkal jobb játékra képesek. Talán most már a nyomás lekerült rólunk és ebből a meccsből tudunk tovább építkezni és minél jobban teljesíteni az MNEB további szakaszában.” – mesélte.

Ezután következett a HoP eSport és a Jöttünk, láttunk, nyertünk összecsapása, mely megint a papírforma szerint alakult. A HoP a tegnapi BP5 elleni győzelem után megtáltosodva küzdött. Elég simán nyertek, hussaR a csapat irányítója is csak röviden summázta a történteket:

“Jó meccs volt, igazából megint kicsit rossz volt a kezdés, de ismét magunkra találtunk. Szarvas jól teljesített és végre torzsi is megérkezett MNEB-re, GGWP.”
A nap utolsó meccse, a God Is With Us vs. PixelFire meccs, ami az egyedüli szoros találkozó volt. De a GIWU végül behúzta a találkát, 16:13-ra tudtak nyerni és ezzel beelőzték a táblázaton a BP5 csapatát.

Jelenleg a körarányt is beleszámítva a HoP eSport az első a kupában, a Nice Gaming és a PixelFire pedig egyenlőre meccset sem tudott nyerni.

Nyitókép: MNEB, ESL

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva