R6

R6 tippek: egyszerű Fortress setup védőknek a map egyik legnépszerűbb pontjához


ACOG warriorokkal a leghatékonyabb.

Rainbow Six Siege tippjeink újabb fejezet következik, mely középpontjában az Operation Wind Bastionnal a játékba került legújabb pálya, a Fortress áll.

A marokkói map jellegzetessége, hogy rengeteg szűk, hosszú folyosó fűzi össze a helyiségeket, melyek érhető okokból elsősorban az ACOG sighttal rendelkező operátoroknak kedveznek.

Nem meglepő tehát, hogy a következő videóban az egyik ilyen operátorral mutat be egy elég jó setupot Get_Flanked:

A választott site a Commander’s office/Bedroom a második emeleten (az egyik legnépszerűbb helyszín a pályán), azon belül pedig a következő lépcső az, ahol a youtuber javasolja, hogy verjünk sátrat:

Ami miatt érdemes Docot választani az 2 dolog: egyrészt rendelkezik Barbed Wire-rel, amit érdemes a lépcső aljára rakni, hogy a zaj figyelmeztessen arra, ha épp flankelni készül az ellenfél, másrészt ahogy a videóban is láthatjátok, azért jó párszor megsérülhetünk, ilyenkor jól jön az öngyógyítás.

Ennyi az egész: bal oldalon a tető felől elég sokszor szoktak jönni a támadók, látható, hogy onnan szerzi a legtöbb killt a youtuber – nem baj, ha tudják a pozíciónkat, mert elég erős, nem annyira egyszerű körbejátszani (persze nem lehetetlen, szóval ha látjuk, hogy ezt teszik, akkor váltsunk).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva