Counter Strike

Feléledt a BP5, a HoP és a REVOLTE továbbra is veretlen! – MNEB összefoglaló


Lezajlott a negyededik meccsnap, egyre nagyobb a differencia az első és az utolsó között.

Lejátszották a negyedik napot is a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon, van aki most nyerte az első mérkőzését.

A napot a HoP eSport és a GAMERZONE.gg találkozója nyitotta. Előtte mindketten elverték a BP5-ot, a HoP az ESEA Advancedban, míg a GAMERZONE tegnap az MNEB-en. A meccs eredménye azonban nem lett ennyire szoros, 16:7 lett, viszont a HoP eSport továbbra is veretlen. A csapatkapitány, hussaR nyilatkozta:

“Összegezve jó meccs volt, végre jól sikerült a meccs korai szakasza, most éppen a meccs közepén volt egy kis megingás. Illetve nekem az aimom az elején az nem volt a helyén de a végére ismét tökéletesen játszottunk.”

Ezután a REVOLTE és a PixelFire csaptak össze, az utóbbi csapatnak nem volt sok köze a mérkőzéshez. 4:16-ra kikaptak, továbbá van egy nagy büntetőpontjuk is, mivel játékost cseréltek. Jó lineup, csak még össze kell érniük. Gabessonék oldalán is volt egy kis mozgás, tegnap kolor helyett rmL játszott. A REVOLTE a másik továbbra is veretlen csapat a bajnokságban.

Majd következett a God Is With Us, illetve a Nice Gaming meccse, ahol meglepő módon a Nice Gaming tudott győzni, a végeredmény sem lett annyira szoros, 16:9 a N6 javára. Sebi, az irányító szavait idézzük:

“Nem sokat tudok mondani, végre megtört a jég, ugyan most is voltak hibák a játékban, de a jó T oldalunk (13-2) miatt már belefértek az elhibázott körök CT-ben. Kicsit fellélegezhetünk most, aztán jövő héten 2 győzelmet szeretnénk.”

A napot pedig a Budapest Five-Jöttünk, láttunk, nyertünk mérkőzése zárta, ahol a legnagyobb kérdés az volt, hogy sikerül-e a BP5-nek felállni az elmúlt két nap kudarcai után. Az eredmény egész impresszív, úgy érzem ehhez nem kell sokat hozzáfűznöm, 16:5-re mentek DEv-ék. A közösségi médiában a játékosok írták, hogy újra játékban vannak, de ez még közel sem 100%.

A PixelFire még nem tudott győzni, a HoP és a REVOLTE pedig masszív előnyre tett szert. Hátra van még 10 meccsnap, bőven változhat még a sorrend.

Nyitókép: Instagram, ESL

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva